IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл призна, че е загубила бебе, а ето и как реагира кралското семейство

29 ноември 2020 16 30

Херцозите на Съсекс изживели трагедията през юли

Снимка: БГНЕС

Преди ден Меган Маркъл направи шокиращо признание, че е загубила второто си бебе. Според източник на британското издание на People, тъжната новина със сърцераздирателното есе на Меган за New York Times не е изненада за кралското семейство. На страниците на вестника бившата актриса призна, че през юли тази година е загубила детето си. Тя пише, че след „остър спазъм“ пада докато държи бебето Арчи на ръце: „Знаех, държейки първото си дете, че губя второто“.

 

Източник, близък до кралското семейство отбеляза, че то е изключително натъжено от случилото се, и добави, че споделяйки болката си с обществеността, Меган и принц Хари прекарали Деня на благодарността, който се смята за най-семейния празник в САЩ и Канада. Говорител на принц Чарлз, бащата на Хари, отказа да коментира новината, като заяви, че това е чисто личен въпрос за двойката.

Чичото на принц Хари, Чарлз Спенсър, сподели мислите си за британското токшоу Lorraine: „Това е непоносимо тъжно. Не мога да си представя агонията на която и да е двойка, загубила дете. Днес всичките ми мисли са с тях.„, каза той, визирайки Меган и Хари.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 години )
Разплаках се като четох тази сърцераздирателна история, невероятно е колко мъка има по този свят, болка и страдание...Just kidding. Eat shit.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар