IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Глория ще става баба?!

1 декември 2020 10 40

Фенове на Симона Загорова смятат, че е бременна

БГНЕС

Бременна ли е Симона Загорова и ще направи ли скоро Глория баба? Това се питат фенове на младата изпълнителка, според които тя крие, че очаква първото си дете.

Повод за подозренията, че 24-годишната певица, която смело върви по стъпките на своята известна майка, станаха последните ѝ снимки, които са предимно в близък план. Освен това, от началото на пандемията до момента, Загорова носи предимно широки тениски и рокли, като по време на телевизионните ѝ участия си личи, че е напълняла.

Според близки до семейството на фолкизпълнителката, нейната талантлива наследничка е бременна от своя любим Даниел Милушев.

Симона Загорова посрещна 24-ия си рожден ден, който е в края на септември, в Швеция. Там тя празнува в компанията на своя баща Илия Загоров и негови познати. Още тогава, качвайки снимки от партито, тя носи широка туника и клин.

За връзката на певицата с Милушев се заговори през пролетта на 2020-а година. Предстои да разберем дали скоро двамата ще съобщят хубавата новина.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари