IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

26-годишна инфлуенсърка беше намерена мъртва

1 декември 2020 17 40

Тялото ѝ е било открито край път в Хюстън

Снимка: iStock

Инстаграм инфлуенсърка беше открита мъртва в събота сутрин, след като приятелите и семейството ѝ съобщили, че е изчезнала.

Алексис Шарки, на 26 години, е трябвало да се срещне с приятели, за да гледат филми в събота, но не се появила. Скоро след това всички започнали да ѝ звънят и да ѝ изпращат съобщения, на които не получили отговор. Майка ѝ – Стейси Кларк Робиналт казва на местните медии, че за последно е чула дъщеря си в петък вечерта.

В събота голото тяло на Алексис е било открито в канавка до път в западен Хюстън. Полицията е идентифицирала трупа и е започнала разследване за причините на смъртта. Приятелката на Шарки, Таня Рикардо, казва на местната медия KHOU11, че инфлуенсърката е прекарала Деня на благодарността вкъщи и последно е говорила с нея около 18:00 часа в петък. Рикардо обяснява, че било нетипично за Шарки да не отговори бързо на съобщения или обаждания.

„Тя постоянно е на телефона си. Тя е кралица на социалните медии. Тя е инфлуенсър. Тя работи с телефона си“, казва Таня. Именно затова, когато Алексис не е отговорила, всички започнали да се притесняват. В събота майката на Шарки е публикувала съобщение във Фейсбук, с което казва, че дъщеря ѝ е изчезнала преди повече от 24 часа. Тя добавя, че е била информирана за липсата ѝ от съпруга на Алексис – Том Шарки.

Робиналт казва, че Том се е обадил, за да ги уведоми и тогава родителите започнали да се паникьосват. Тя помоли всички потребители да споделят публикацията, за да може тя да достигне до повече хора и по-бързо Алексис да бъде намерена. В неделя вечерта Стейси споделя друга публикация, в която потвърждава, че дъщеря ѝ е била открита мъртва. „С огромна тъга Майк и аз ви съобщаваме, че тялото на Лекси беше намерено“, пише тя във Фейсбук. Майката благодари на всички за милите думи и любовта, която са получили от всички страни. Тя помоли семейството ѝ да бъде оставено на спокойствие в този тежък момент. „Ще ни липсваш, любов!!!!“. 

През януари Алексис се мести в Хюстън заедно със съпруга си Том. Според Таня Рикардо, тя е преминавала през труден период във връзката си. „Наскоро ми сподели, че обмисля развод. Ревностно пазеше личния си живот. Не споделяше много за това, което се случва вкъщи“. След новината за смъртта на съпругата му, Том сподели няколко публикации, с които изрази болката си от случилото се.

„Ти направи живота ми прекрасен! Даде му смисъл! Цел! И ми показа какво е истинска любов!“, пише той, споделяйки снимки на Алексис в сватбени рокли. Добавя, че съпругата му е била всичко за него и в момента се чувства напълно изгубен.

Таня Рикардо казва, че Алексис ще бъде запомнена с позитивното си влияние за всички около нея. „Тя винаги беше усмихната. Много хора ѝ се възхищаваха. Беше много, много позитивна“. Тя се закани, че ще намери човека, който е убил приятелката ѝ и ще направи всичко по силите си справедливостта да възтържествува.

„Тя беше захвърлена край пътя гола, като боклук. Не го разбирам. Никой не трябва да се измъкне след такова деяние. Никой“

Стейси Робиналт сподели, че дъщеря ѝ е обичала да пътува и е била източник на позитивна енергия. „Тя беше толкова развълнувана да намери мястото си под слънцето. Въпреки че сме от малък град и винаги обичаше да се връща у дома, Лекси искаше да види целия свят, винаги го е искала“. Според нея, дъщеря ѝ е била убита. „Това ми казва шестото чувство. Още като млада майка съм се научила да му вярвам“. 

Според местни медии, на 3 декември е насрочено бдение в парка Бъфало. Открита е дарителска сметка, която събира пари за изграждане на мемориал в чест на Алексис. До понеделник бяха събрани повече от 12 хиляди долара, а крайната цел е 15 хиляди.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

оя т ( преди 3 години )
инфлуенсърка не знам какво е,били ми обяснил някой,чуждици не са ми ясни
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар