IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Още една тайна сватба – принц Филипос Гръцки се венча за своята любима

18 декември 2020 17 40

Булката се похвали,че наскоро са подписали

БГНЕС

Още една тайна кралска сватба се състоя по време на пандемията. След като принцеса Беатрис каза „Да“ на своя избраник в британската монархия, принц Филипос Гръцки реши да не чака до 2021 г., а сключи граждански брак с годеницата си.

Синът на последния гръцки крал – Константин II и неговата съпруга Ана-Мария Датска, е сключил граждански брак с Нина Настася Флор. Двамата са подписали на частна церемония в Сент Мориц, Швейцария.

„Just married“, написа щастливата булка в своя профил в Instagram, където сподели снимка на фона на снега. Така обяви официално, че вече е г-жа Гръцка. Тя уточни, че с принц Филипос само са се подписали в гражданското, с което загатна, че голямата сватба предстои.

„Поради строгите ограничения в Швейцария заради Covid-19, само бащите на двойката крал Константин (80 г., който е кръстник на принц Уилям) и Томас Флор (60 г.), присъстваха на гражданската церемония“, пише списание „People“. Според източници на изданието официалната религиозна церемония и последващото сватбено парти, ще се състоят следващата година. Двамата младоженци се надяват след няколко месеца да имат възможност да поканят своите близки и приятели, за да отпразнуват любовта си подобаващо, без мерки за социална дистанция.

Принц Филипос Гръцки, който доскоро бе един от най-желаните ергени, обяви, че е сгоден това лято. Той предложи брак на своята приятелка през септември, по време на тяхна почивка в Гърция. Там той не само я запознал със своите корени, но и я изненадал с това, че иска да бъде с нея до края на живота си.

„Обичам те днес, ще те обичам утре и завинаги... Ти ни правиш по-щастливи, по-добри и по-силни. Нямам търпение да прекараме остатъка от живота си заедно“, написа след предложението щастливата Нина.

Междувременно по-рано тази година принцеса Теодора – сестрата на Филипос, която също се сгоди, отложи сватбата си заради коронавируса.

„Нямаме търпение да празнуваме с всички вас в Гърция, след като стане безопасно“, написа тя в Instagram, споделяйки снимка със своя приятел.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари