IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Код черно в коледната картичка на семейство Тръмп

21 декември 2020 14 40

Президентът и първата дама позират за последно в Белия дом

БГНЕС

Дните на Доналд Тръмп и съпругата му в Белия дом са преброени. След като посрещне новата 2021 г., президентската двойка ще започне да събира багажа си. Но преди това да стане, двамата извикаха фотографа Андреа Ханкс, за да се снимат за спомен и да адресират своята последна коледна картичка към американците.

„Весела Коледа от президента Доналд Тръмп и първата дама Мелания Тръмп“, пише към кадъра, на който двамата са се усмихнали на камерата.

За снимката Доналд Тръмп носи черен смокинг с бяла риза и папийонка. До него стои Мелания, която е сложила едната си ръка на гърба му, а другата е подпряла на кръста, облечена в стилен тъмен костюм. Тя е с панталон с висока талия, в който е прибрала ризата си. Разбира се, на краката си тя е обула своите любими обувки на висок ток.

Някои модни експерти определят черния дрескод на двойката като желание да покажат, че слуховете за развод не са верни и в момента те са по-силни от всякога. Други пък намират черния цвят като тъга по най-хубавите им години в Белия дом и онова, което ще завещаят на Джо и Джил Байдън.

И докато на някои от своите предишни изяви първата дама се държи доста по-студено със съпруга си – не го държи за ръка и се дели от него, сега я виждаме, че е застанала по начин, който само потвърждава, че го подкрепя.

„Тя се е притиснала до него, при това се усмихва“, „Ние ви обичаме и ви подкрепяме, хубави хора“, „Весела Коледа и нека Господ да ви благослови“, пишат потребители на Instagram под тяхната картичка.

В края на 2019 г. американският президент и неговата половинка не си направиха портрет, а използваха стари свои снимки, за да пожелаят приятни празници на хората.

Миналата седмица Мелания Тръмп посети детска болница. Но заради мерките, свързани с коронавируса, тя чете коледна приказка само на двама малки пациенти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари