IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Григор Димитров, едно послание и усмивката, която всички чакахме

23 декември 2020 14 00

Българинът е в Хасково за празниците

БГНЕС

Дни преди най-светлите декемврийски празници за всички българи, Григор Димитров записа специално видео, с което да ни поздрави и да ни пожелае весела Коледа и една по-хубава 2021 г.

Тенисистът, който се прибра в България преди близо седмица, участва в инициатива на община Хасково, в която известни имена от града отправят своите послания към живеещите там. Но по-специално това на Гришо е и за всички негови последователи, които го подкрепяха през изминалите месеци.

„Скъпи приятели, искам да ви пожелая весели щастливи празници. Бъдете здрави и смели в мечтите си, вярвайте, че има надежда във всяка кауза!“, казва Гришо в клипа, качен в YouTube.

„Много топлина и любов на всички! Светла Коледа!“, завършва той.

„Тази усмивка чаках!“, „Весели празници, Гришо!“, „Розовото ти отива“, „Ти си чудесен“, пишат потребители на Facebook и Instagram по повод обръщението на тенис ракета номер едно на България.

По-рано стана ясно, че Григор Димитров няма да участва в първите турнири по тенис за 2021-а, като усилията му ще бъдат насочени към Australian Open.

И докато известният българин хапва домашните гозби на мама в Хасково, неговите най-върли фенове се чудят дали той ще посрещне новата година у нас или в компанията на Лолита Османова зад граница. Красавицата със сигурност го очаква с нетърпение в Монако, където двамата се виждат отскоро.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари