IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл и принц Хари показаха порасналия Арчи

29 декември 2020 14 50

Двамата споделиха първата си американска коледна картичка

Снимка: БГНЕС

Весели празници от принц Хари, Меган Маркъл и малкия Арчи.

Семейството, което се отказа от кралските си привилегии и се премести да живее в Лос Анджелис, сподели първата си коледна картичка от американска земя.

Картичката е илюстрация на снимка, заснета от майката на Меган – Дория Рагланд, и беше споделена от организацията „Mayhew“, която е под патронажа на херцогинята на Съсекс. На илюстрацията може да се видят двете кучета на семейството, а в центъра стои 19-месечния Арчи, който вече очевидно прилича на принц Хари. Момченцето е показано с червена коса, досущ като тази на баща си.

„Желаем ви Весела Коледа и Щастлива Нова година“, гласи картичката. От организацията „Mayhew“ съобщиха, че снимката, която е послужила за вдъхновение на илюстрацията, е заснета в дома на херцозите в Калифорния по-рано през месец декември. Малкото коледно дърво, което се вижда пред къщата, както и орнаментите по него са били избрани от Арчи. Елхата ще бъде отново засадена след празниците.

Картичката показва част от задния двор на Меган и Хари, както и специалната детска къщичка на сина им. „Арчи е много щастлив от факта, че има място за тичане и игра“, казва източник пред списание People. Той добавя, че къщичката за игра е пристигнала на няколко етажа, които съвсем скоро ще бъдат покорени от момченцето.

Чрез картичката Маркъл публично призна, че продължава да подкрепя организацията „Mayhew“, която се намира във Великобритания. Тя е направила лично дарение в подкрепа на хората, които постоянно се грижат за кучета, котки и други животни. „Тази година, като семейство, направихме дарение към няколко организации. От местни калифорнийски инициативи, които помагат на семейства да преборят бездомността до две от нашите великобритански организации. Една подкрепя животните, а другата е на името на покоен приятел, която помага за образованието на деца в Уганда“, казва Меган.

Миналата година херцозите на Съсекс споделиха първата си коледна картичка като тричленно семейство. Тогава те прекараха празниците в Канада, приготвяйки се да се откажат от кралското семейство и всичките привилегии, които идваха с титлите им. Според източници, двойката е щастлива да прекара Коледа и Нова година в новия си дом в Америка, който закупиха през лятото. Компания ще им прави Дория, която често помага за грижите за Арчи.

Преди месец Меган призна, че е претърпяла аборт през юли месец. „Загубата на дете означава да носиш в себе си непоносима тъга, която е изпитана от мнозина, но призната от малцина“, пише тя в New York Times. Що се отнася до останалите членове на кралското семейство, тази година празниците при тях също са различни. Кралица Елизабет II е изолирана в замъка Уиндзор и за първи път от три десетилетия няма да събере членовете на фамилията в Сандрингам.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари