IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жанета Осипова иска бебе за 2021 година

5 януари 2021 11 00

Плеймейтката се снима полугола до елхата

IStockphoto

Жанета Осипова вкара в смут своите последователи, качвайки снимка с бебешки аксесоари. Мис Плеймейт 2018 ги накара да смятат, че е бременна, споделяйки плановете си за новата година.

„Много скъп човек за мен ми подари тези сладки терлички и ми пожела да е момичеее!“, написа русокоската, качвайки кадър, на който държи розовите чорапчета на фона на коледната украса в дома ѝ.

Осипова намекна, че прави опити за бебе, продължавайки с думите:

„Аз вярвам в енергиите и най-вече, че щом искаш нещо силно, то рано или късно се случва!“.

На кадрите Жанета е с къса рокля, като не личи да е бременна, но въпросният подарък провокира приятелите ѝ да смятат, че или е в начална бременност, или вече прави сериозни планове за семейство.

Към една от снимките миската сподели, че една от тайните на природата е търпението, с което тя разполага.

Осипова, която пусна полуголи снимки в профила си в Instagram за празниците, не коментира подробности за това кой ще бъде баща на детето ѝ.

„Измина година, в която намерих втори дом и второ семейство в село Железница! Няма по-ценно нещо от това да не се чувстваш изгубен и сам в големия свят!“, коментира с настъпването на новата година плеймейтката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари