IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъд Лоу и Филипа Коен показаха детето си

11 януари 2021 10 40

Актьорът заложи на странно палто за разходката им

БГНЕС

Джъд Лоу и Филипа Коен показаха за първи път бебето си по-отблизо. Звездната двойка, която до последно пазеше в тайна щастливата новина, бе уловена по време на разходка с количката из Лондон.

Увили добре наследника си, чийто пол все още не е ясен, актьорът и половинката му демонстрират нестандартен зимен стил, крачейки спокойно и пиейки кафе.

Джъд Лоу е излязъл навън с доста захабено палто, чийто цвят е трудно да различим. То е с копчета и пухкава подплата, освен това е доста измачкано, но това явно не притеснява 47-годишния мъж. На врата си той носи мръснобял шал, който ползва и за предпазна маска.

За разлика от мъжа си, 32-годишната половинка на актьора е доста по-добре облечена. Нейното кафяво палто е избрано по една от тенденциите за зимата – с по-голям размер от нейния и дълбоки джобове от двете страни.

Половинката на Джъд Лоу, който вече е татко на шест деца, успя да роди тайно. Красавицата и холивудската звезда потвърдиха, че са станали родители едва през септември. Те обаче не коментират и до момента как са кръстили детето си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари