IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Уилям всеки ден говори с децата за пандемията

13 януари 2021 10 40

Ето какво каза херцогът на Кеймбридж пред медици

Снимка: БГНЕС

Херцогът на Кеймбридж говори онлайн с работниците в лондонска болница, за да ги подкрепи в тези трудни времена на пандемия в Обединеното кралство. По време на виртуалната среща принц Уилям призна, че всеки ден разговаря с децата си за случващото се сега във Великобритания и по света.
Наследникът на британския трон и съпругата му Кейт Мидълтън отглеждат 7-годишния Джордж, 5-годишната Шарлот и 2-годишния Луи.

„С Катрин разговаряме с децата всеки ден за всички вас. Ние сме уверени, че те са наясно с всичко, което трябва да пожертвате, каза Уилям. Благодаря ви много за цялата упорита работа, безсънни нощи, безпокойство, преумора и всичко, което правите.

Изключително много сме благодарни. Късмет! Всички сме с вас.“
Принцът също говори с фелдшери за това как се подкрепят взаимно на работа и сподели начина си на справяне със стреса: „Страхотно е, че вие и вашият екип поддържате висок морал. Винаги съм вярвал, че към всичко трябва да се отнасяте с хумор, иначе всички ще полудеем.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари