IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл и принц Хари изненадаха Кейт Мидълтън за рождения ѝ ден

14 януари 2021 14 50

„Тя не очакваше нищо от тях“, разказва близък на кралското семейство

Снимка: БГНЕС

На 9 януари херцогинята на Кеймбридж отпразнува 37-ия си рожден ден, а по този случай съпругът ѝ принц Уилям и малките деца направиха семейно чаено парти – по-масовите партита в Обединеното кралство сега са забранени по очевидни причини. След разговор с родителите си и кралица Елизабет, Кейт Мидълтън започна да подрежда картички и подаръци, сред които неочаквано намерила подарък от принц Хари и Меган Маркъл.

„Беше приятна изненада. Кейт не очакваше нищо от тях“, казва източник за UsWeekly.

Преди година херцозите на Съсекс се отказаха от кралските си задължения и напуснаха Лондон. Оттогава източници от кралското семейство многократно отбелязват, че на фона на „Мегзит“ отношенията между съпрузите с Уилям и Кейт са се влошили значително.

До края на 2020 г. обаче двойките успяха да установят контакт: например, те си размениха пищни коледни подаръци и често общуваха чрез видео връзка по време на празниците.

Източникът на UsWeekly също добави, че принц Уилям е подарил на жена си обеци с диаманти и сапфири, „които тя обожава“. Какво са приготвили 7-годишният Джордж, 5-годишната Шарлот и 2-годишният Луи за мама, не се уточнява.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 години )