IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари е съкрушен от свадата със семейството си

18 февруари 2021 10 40

Приятелят му Том Брадби разкрива подробности за живота след Мегзит

Снимка: БГНЕС

Година след като стана ясно, че принц Хари и Меган Маркъл са решени да напуснат кралското семейство, всеки смята, че това е бил правилният ход за тях. Двамата вече си намериха красив дом в Калифорния, където се радват на порасналия Арчи и на семейните моменти заедно, очаквайки още един член на семейството си. Заради продължаващата пандемия, бившите херцози на Съсекс прекарват все повече време един с друг, като често се появяват и в различни онлайн срещи, за да подпомогнат благотворителни каузи.

И докато отвън всичко изглежда перфектно, в сърцето на принц Хари нещата са доста различни. Според журналиста Том Брадби, който е близък приятел на семейството, Мегзит се е отразил доста зле на внука на кралица Елизабет II. В интервю за предаването Love Your Weekend Брадби споделя подробности за живота на Меган и Хари и как те се справят след напускането на Великобритания.

Журналистът казва, че Хари е „съкрушен от ситуацията и е прекарал доста тежка година в Америка“. Той допълва, че Мегзит е бил изключително болезнен процес за всички страни, а последиците, които е причинил, ще бъдат помнени дълго време. Брадби споделя, че едва ли скоро бихме могли да видим всички от кралското семейство на едно място, като този факт допълнително наранява Хари и останалите.

„Ситуацията не е никак приятна и не мисля, че някога нещата ще станат по-леки и по-лесни за приемане“.

Все пак Брадби казва, че животът на Меган и Хари е по-добър от този, който са имали във Великобритания. „Мисля, че се чувстват доста добре. Не са нещастни, по-скоро са доволни, че правят неща, които ги вълнуват“, споделя журналистът. Той посочва, че бившите херцози на Съсекс все още търсят мястото си в Америка.

Брадби обяснява, че въпреки категоричното решение на Меган и Хари да напуснат кралското семейство, все още никой не знае как точно ще протече този процес. „Трябва да запомните, че това не е семейство, а фирма. Те са в бизнеса на обществено обслужване и всички вървят ръка за ръка“.

През 2020 година се появиха слухове, че има напрежение между принц Хари и принц Уилям, след като по-малкият син на принцеса Даяна реши да напусне семейството. Двамата не успяха да се видят заради рестрикциите около пътуванията по време на пандемията. През ноември принц Хари отбеляза Деня на възпоменанието в Лос Анджелис, поднасяйки цветя на военно гробище.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари