IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рупърт Гринт: Благодарение на дъщеря си отказах пушенето

21 януари 2021 10 50

Актьорът стана баща за първи път в началото на миналата година

Снимка: БГНЕС

Животът на Рупърт Гринт драстично се е променил след раждането на дъщеря му, но това по никакъв начин не го притеснява.

Актьорът, станал известен с ролята си на Рон Уизли в поредицата „Хари Потър“, посрещна първото си дете – дъщеричка Уенздей - в началото на 2020 година. Двамата с приятелката му Джорджия Грум пазеха бременността в тайна, докато папараци не ги уловиха на разходка. Тогава наедрялото коремче на майката не можеше да бъде скрито и с това слуховете за бебе бяха потвърдени.

В интервю за списание Glamour Гринт споделя, че се наслаждава на бащинството, въпреки че все още се учи какво точно трябва да прави. „Доста е забавно. Със сигурност съм се променил като човек. Случи се за една нощ. Спрях да пуша веднага. Започнах да спя много по-добре“, казва той. Добавя, че преди раждането на дъщеря му, е имал безсънни нощи, но всичко това вече е изчезнало.

Звездата казва, че посрещането на новородено по време на пандемия е било интересно, отбелязвайки, че здравната криза е направила преживяването още по-напрегнато и странно. В момента семейството се е изолирало вкъщи и се опитва да намери различни занимания, с които да се забавлява.

Само ние сме, тренираме у дома. Чувствам се някак си по-спокоен. Процесът е много приятен за мен. Разбира се, има моменти, в които дъщеря ми е голям дразнител, но тази рутина ми харесва. В момента се намирам в много добро положение“.

Гринт говори и за връзката си с Грум и какво е нещото, което я поддържа здрава и свежа. Според него, всичко се случва съвсем нормално. „Ние сме най-добри приятели, мислим еднакво и все едно сме един и същи човек“. Допълва, че отглеждането на новородено в пандемията е доста трудно, защото никой не може да ти помогне. От друга страна, родителите се наслаждават на времето си заедно и се опитват да се справят по най-добрия начин с новата си роля.

В момента Гринт участва в сериала Servent по Apple TV+, но споделя, че винаги си е мислел да напусне актьорството. Това чувство се засилва още повече след раждането на дъщеря му. Звездата казва, че му е било много трудно да се справя със славата, която идва след първия филм за Хари Потър.

Що се отнася до това дали дъщеря му ще тръгне по неговия път, Рупърт ще я остави сама да реши. „Ще я оставя да прави това, което иска и ще я подкрепям във всяко едно отношение“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари