IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рупърт Гринт стана баща

8 май 2020 10 40

Той посрещна първото си дете

Снимка: БГНЕС

Поздравления за Рупърт Гринт и Джорджия Груум!

Двамата вече са горди родители на момиченце. Представител на Гринт потвърди новината пред ET и помоли медиите да уважат личното пространство на семейството. Бебето се появи на бял свят само месец след като беше официално съобщено, че двойката очаква първото си дете.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rupertgrinthot (@rupertgrinthot) on

Гринт и Груум бяха забелязани в Лондон по време на разходка, а феновете не подминаха да отбележат закръгленото коремче на бъдещата майка. Актьорът, който изигра Рон Уизли в поредицата за Хари Потър, е изключително потаен и не допуска медиите до личния си живот. 

Той е свързван с Джорджия още от 2011 година, а от миналата се заговори и за брак. Тогава Груум беше забелязана със златна халка на ръката. Засега това са само слухове, непотвърдени от нито един от двамата. 

В скорошно интервю Гринт призна, че тази година за първи път е гледал първия филм от поредицата за Хари Потър – „Хари Потър и философският камък“. Той заяви, че снимането на поредицата е било нещо невероятно и му навява само щастливи спомени. Въпреки че не обича да се гледа като малко момче, актьорът допълни, че с удоволствие би показал на децата си всички филми за магьосническия свят.

„Малко е странно, но разбира се, че ще им го покажа. Това е огромна част от живота ми“, казва Гринт. Е, сега има възможност да запознае първородната си дъщеря с Хари Потър.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgia Isobel Groome (@ggroomefan) on

Честито на щастливите родители!

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари