IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мегз в Дубай – по бански и фотошоп

19 януари 2021 15 00

Дизайнерката събра критики заради прекалено обработените ѝ снимки

IStockphoto

След като обяви, че ще закрие своя моден бранд, Миглена Каканашева – Мегз замина на почивка в топлите страни. Противно на новините за фалит на нейния бизнес, дизайнерката се отбеляза от луксозен хотел в Дубай и реши да покаже как си изкарва там. Но вместо да получи поздравления за стегнатото си тяло на снимките, тя бе разкритикувана. Причината – твърде многото им обработване с фотошоп.

„И точно така работи животът – колкото повече даваш на себе си – толкова повече ти връща той обратно“, написа тя към един от кадрите, на който е с дълга червена рокля и спусната коса, седнала на люлка.

На следваща снимка Мегз позира с друг модел рокля на своя бранд – в светлосин цвят. Той е леко прозрачен и не скрива зърната на гърдите ѝ, но не само този факт подразни нейните последователи. Бюстът ѝ изглежда несъразмерен, а едната ѝ ръка е твърде тънка – сигурен знак, че кадърът е бил променен със специална програма.

Подобно на други известни дами от родния шоубизнес, Каканашева се е снимала и по бански на плажа, сменяйки няколко модела. Всички те са половинки, с изрязани долнища, които не могат да скрият напълно интимните ѝ части.

„Фотошопът ти е много, мила“, „Дори на Ким Кардашян дупето ѝ стои по-естествено“, пишат последователки на Миглена, недоволстващи от извивките на тялото ѝ, променени навсякъде.

Преди да обяви, че ще закрие своя онлайн магазин, Каканашева сподели в профилите си в социалните мрежи, че смята да наблегне на естествената си красота и спре да използва тежък грим. Тогава тя дори посочи, че много жени ползват фотошоп за снимките си и се излагат, показвайки се в съвсем различна визия. Днес като че ли самата тя е забравила думите си.

Освен подигравки за снимките, Мегз получи и такива за това с кого е отишла в Дубай. След скандала с Мартин Карбовски, част от последователите ѝ я попитаха дали не е с него или пък се пошегуваха, че той ще напише статия за нея. Други пък изразиха съмнения, че е с поредния „чичко паричко“ и припомниха за връзката ѝ с бизнесмена Румен Рончев.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Кости ( преди 3 години )
Бас държа че си е намерила мастит бизнесмен, може би колкото баща й който ще я финансира за не само за нови почивки, а и друг бизнес.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Кико ( преди 3 години )
С Черепов ще прави дует! Нужни са малко репетиции!Който е "пял" с Черепа, "гласът" си е загубил!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар