IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Манди Мур брои дните до термина

20 януари 2021 14 50

Актрисата се чуди ще може ли да пие отново кафе

БГНЕС

Манди Мур е в трепетно очакване на своето първо дете. Актрисата е в напреднала бременност и се очаква да роди в края на януари или началото на февруари. Ето защо, преди да влезе в болница, тя е решила да си направи специална фотосесия.

„Почти е тук“, написа тя и качи една снимка, на която гали корема си. 36-годишната звезда е избрала бяла елегантна рокля с цветя, за да запечата завинаги начина, по който изглежда малко преди да роди.

Мур не е обявила официално пола на бебето, но според нейни последователи, то най-вероятно е момче.

„30 седмици с този малък кикбоксър“, написа Манди в началото на декември миналата година, когато сподели своя снимка. Заради тези нейни думи и начина, по който е позициониран коремът ѝ, последователите смятат, че тя носи син.

По-рано актрисата говори открито за неразположенията, които е имала по време на третия триместър,, като сподели колко разстроена била на моменти.

„Чудя се дали някога отново ще обичам кафе? Това е една от най-големите промени във вкуса ми сега (и знам, че е за добро), но малко ме натъжава, защото преди си мечтаех за кафе“, каза тя, отговаряйки на въпроси.

Бременната благодари на феновете си и своите родители за подкрепата.

Манди Мур и половинката ѝ Тайлър Голдсмит сключиха брак през 2018 г. А през септември 2020-а обявиха, че ще стават родители за първи път.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари