IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън отново наруши протокола, направи си селфи

3 февруари 2021 10 30

Селфитата са против кралските правила

Снимка: БГНЕС

Кейт Мидълтън наруши кралския протокол за пореден път, като сега го направи поради много важна причина. В събота херцогинята сподели първото си селфи видео, за да отбележи началото на Седмицата на детското психическо здраве.

Дворецът има стриктна политика относно публикуването на селфита, но това не попречи на Мидълтън да прескочи забраните още веднъж. Носейки плетена шапка и топло яке, херцогинята на Кеймбридж заяви, че живеем в трудни времена и сега е по-важно от всякога да се грижим за емоционалното ни благополучие.

„Тазгодишната седмица на детското психическо здраве е свързана с изразяването на себе си – с намирането на творчески начини, по които да споделите вашите мисли, идеи и чувства“, започна Кейт в своето лично видео съобщение. Тя добави, че хората трябва да намерят това, което ги кара да се чувстват добре, независимо дали става въпрос за фотография, изкуство, театър, музика или поезия.

Херцогинята отбеляза, че родителите също са включени в тази седмица на детското психическо здраве. През следващите дни Кейт накара всички да се обърнат към себе си и да помислят за това, което ги кара да се чувстват добре и да го превърнат в свой приоритет. „Това е изключително трудно време за всички нас, затова, моля, погрижете се и за себе си“, обърна се тя към родителите. Допълва, че е важно всеки родител да намери онези начини, по които да сподели чувствата и мислите си пред човек, който е готов да го изслуша. „Ние трябва да бъдем най-добрата версия на себе си, за да се грижим за децата си“, завършва съпругата на принц Уилям.

Миналата седмица Кейт отправи подобно съобщение по време на разговор с родители от училището Roe Green, в което обобщи отглеждането на деца по време на карантина само с една дума – изтощение. В допълнение към ролята си на майка Мидълтън се е превърнала в учителка и фризьорка на Джордж, Луи и Шарлот, които все още не са тръгнали на училище заради продължаващата изолация в Англия.

„Опитайте се да се грижите за себе си – трудно е да се поставите над нуждите на децата ви, но си струва да опитате“, каза Кейт на родителите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари