IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Теру с мило пожелание за рождения ден на Дженифър Анистън

12 февруари 2021 18 00

Двамата бяха заедно от 2011 до 2018 година

Снимка: БГНЕС

Кой казва, че няма приятелство между бивши съпрузи?

Джъстин Теру и Дженифър Анистън може вече и да не са заедно, но двамата продължават да поддържат прекрасни отношения. Това беше доказано и от милото пожелание, което актьорът отправи към бившата си съпруга по случай рождения ѝ ден. Той сподели черно-бяла снимка на Анистън в историите си в Instagram, изпращайки ѝ любовта си.

„Честит рожден ден, Дженифър Анистън. Обичам те, Б!“, написа Теру върху снимката. Джъстин и Дженифър започнаха връзка през 2011 година, като година по-късно вече бяха сгодени. През 2015-а организираха сватба в задния си двор, но само три години след това обявиха, че се разделят. Няколко месеца по-късно Теру разкри подробности около развода, като заяви, че всичко е протекло нормално и двамата все още са приятели.

„Добрата новина е, че това беше една от най-милите раздели, която се е случвала някога“, казва той пред New York Times. Допълва, че никой от тях не е умрял, никой не иска да засрамва другия, а по-скоро всичко се е случило по взаимно съгласие. „Звучи скучно, но и двамата се уважаваме и процесът беше безболезнен“. Все пак, тъга е имало и при двамата. Теру споделя, че приятелството им остава, но няма да бъде същото като преди.

Освен от Джъстин, Анистън получи поздравления и от другите си известни приятели. Кортни Кокс сподели две снимки от миналото с колежката си, като разкри и какъв прякор използва за нея. „Честит рожден ден, Джени Луис! Познаваме се толкова дълго, че дори не помня защо те наричам така. Обичам те!“, написа Кокс в социалните мрежи.

Още една колежка и приятелка на Дженифър използва Instagram, за да изпрати мило пожелание към рожденичката. „Честит рожден ден на моята колежка. От сестрите Грийн до водещи на новините, винаги успяваме да намерим време да се смеем и да говорим за всяка тема в света. Просто една от многото причини, поради която се чувствам късметлийка, че те познавам на екрана и извън него“, написа Рийз Уидърспун.

Дженифър Анистън, която навърши 52 години, играе заедно с Кокс и Уидърспун в сериала „Приятели“. След това тя гостува в сериала „Агнешко“, където Кортни е в главната роля, а сега си партнира отново с Рийз в „Сутрешно шоу“ по Apple TV+.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари