IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мелания Тръмп завижда на Джил Байдън?

17 февруари 2021 08 30

Причината – медийното отразяване на двете първи семейства

Снимка: Getty

Семейство Байдън влязоха в Белия дом само преди месец, а вече може да се похвалят с доста високопрофилни ангажименти извън политиката. Джил и Джо Байдън застанаха на корицата на списание People, за което дадоха и специално интервю, разкриващо части от личния им живот. Освен това двамата се появиха и преди мача за Супербол, за да изпратят съобщение към нацията.

Тези две действия може и да ви се струват малки, но на фона на семейство Тръмп, те са огромни. Бившите обитатели на Белия дом не могат да се похвалят с подобни събития за всичките си четири години. Въпреки че Мелания е свикнала да бъде в центъра на вниманието, тя реши да стои настрана от медиите, да избягва интервюта и да изнася колкото се може по-малко речи към нацията.

семейство Байдън

Снимка: БГНЕС

Оказва се, че в момента бившата първа дама може и да съжалява за тези свои решения. Според източници, Мелания завижда на Джил за нейния положителен профил, изграден от медиите. Близки до съпругата на Доналд Тръмп твърдят, че тя се опитва да не обръща внимание на случващото се, но все пак се дразни от факта, че не е виждала такива думи за себе си, каквито сега се пишат за г-жа Байдън.

Всичко идва от действията на Байдън, които засега успяват да ѝ донесат само позитиви. Само за няколко седмици настоящата първа дама успя да организира около 7 събития, на които се срещна с обикновени граждани, медицински работници и военни ветерани. Според CNN, различни национални списания са опитали да направят интервю с Мелания, но тя е отказала.

„Мелания нарочно не искаше да говори с пресата, като защитен механизъм“, казва Стефани Уолкоф, която е бивша съветничка на Мелания. Тази защита обаче играе лоша шега на г-жа Тръмп, като тя напуска Белия дом с най-ниския процент на популярност сред първите дами в историята на САЩ. След нахлуването в Капитолия от привърженици на Доналд Тръмп, част от екипа на Мелания напусна преждевременно Белия дом. Тя също така не е написала благодарствено писмо към всички служители, които са се грижили за семейството ѝ през всичките 4 години. И за да станат нещата още по-лоши за Мелания, тя не приветства Джил Байдън в Белия дом, каквато е традицията. Като цяло, семейство Тръмп не присъства и на встъпването в длъжност на Джо Байдън, което донесе още черни точки в тяхната сметка.

Мелания Тръмп,

Снимка: БГНЕС

Във вече свободните си от политика дни, Мелания ходи на спа, обядва, отново посещава спа и след това вечеря с Доналд. Тя се подлага на различни процедури като масажи, маникюр и педикюр, както и лицеви масажи. За вечеря бившата първа дама често избира да хапва риба, като освен съпруга ѝ, компания ѝ правят и нейните родители – Виктор и Амалия Кнавс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари