IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Последната визия на Мелания Тръмп като първа дама – има ли скрито послание?

21 януари 2021 14 30

Много жени ще продължат да следват стила ѝ, който вероятно ще претърпи промени

БГНЕС

Джо Байдън положи клетва като 46-ия президент на САЩ. Няколко часа по-рано Доналд Тръмп, който отказа да присъства на церемонията, напусна Белия дом със съпругата си. Двамата се качиха на хеликоптера „Марийн уан“, за да стигнат до авиобазата „Андрюс“. Оттам се прехвърлиха на самолет „Еър форс уан“, с който пътуваха за последно до Флорида, където ще заживеят в своя нов дом.

За своята последна медийна поява като първа дама, Мелания Тръмп избра изцяло черни дрехи. Не са ни нужни модни експерти, за да отбележим, че чрез стила си тя сякаш искаше да покаже, че си тръгва от Белия дом с тъга.

Според New York Post, костюмът ѝ е съставен от късо сако с метални копчета на Chanel и рокля Dolce & Gabbana. Те са съчетани с любимите ѝ обувки на висок ток на марката Christian Louboutin и чанта от колекцията на Hermès Birkin.

Мелания Тръмп,

БГНЕС

Има ли скрито послание в дрехите на бившата първа дама?

Докато някои американски издания отбелязват, че ансамбълът на Мелания се смята за траурен, други посочват, че черният цвят има и друга символика. Той се свързва със силата на духа, обяснява списание Hello. По думите на запознати, това е нюанс, който се „приема насериозно“ за подобни поводи, което го прави добър избор от страна на Мелания.

Носейки черни очила, г-жа Тръмп се усмихна за последно на камерите, дошли на моравата пред Белия дом. А някои по-находчиви американци отбелязаха в социалните мрежи, че визията ѝ е струвала цяло състояние, като само чантичката ѝ от крокодилска кожа струва 70 000 долара.

Мелания Тръмп,

БГНЕС

„За мен беше най-висока чест да бъда ваша първа дама. Благодаря за обичта и подкрепата. Ще бъдете в мислите и молитвите ми. Бог да ви благослови, Бог да благослови семействата ви и Бог да благослови тази красива страна“, каза тя при пристигането си във военновъздушната база. От своя страна съпругът ѝ отбеляза, че тя е „много изискана и красива жена“, която американският народ няма да забрави лесно.

Типично за бившата президентска двойка, нито Доналд, нито Мелания, носят маски пред събралото се множество, дошло да ги изпрати. По време на кампанията двамата събраха доста критики за това, че не спазват мерките за ограничаване на коронавируса в страната.

„Иска ми се хората да се фокусират върху това, което правя, а не върху това, което нося“, споделя бившият модел пред Independent по повод негативните коментари, свързани с визията ѝ през последните няколко месеца.

Нека си припомним едни от най-впечатляващите ѝ тоалети като първа дама на САЩ:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари