IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Второто дете на принц Хари и Меган Маркъл може да стане президент на САЩ? 

18 февруари 2021 17 40

Имат ли дългосрочни планове херцозите на Съсекс...

Снимка: БГНЕС

Първородното дете на херцога и херцогинята на Съсекс е родено във Великобритания, но по-малкият му брат или сестра най-вероятно ще се роди в Калифорния, САЩ, където принц Хари и Меган Маркъл живеят от миналото лято. Благодарение на родителите си, бебето автоматично ще получи двойно гражданство, дори ако никога не посещава Обединеното кралство. Но внуците на Хари вече няма да могат да разчитат на подобни привилегии.

Въпреки брака си, Меган така и не стана пълноправен поданик на Великобритания, тъй като това е много дълъг процес – дори за членовете на кралското семейство. Бившата актриса използва разумно този пропуск. Смята се, че Маркъл е гласувала на президентските избори в САЩ, въпреки че кралските особи са длъжни да спазват стриктно неутралитета си. Отдавна няма такива прецеденти.

Ако вторият наследник на херцозите е роден в САЩ, някой ден той ще може да се кандидатира за президент. Арчи, който също има двойно гражданство, няма да може да направи това, защото е роден в Лондон. Предвид интереса на Съсекс към политиката, възможно е децата им да използват този начин, за да променят света към по-добро.

Според запознати Меган трябва да роди в края на пролетта. Последователите ѝ в социалните мрежи вече правят залози за това как херцогинята и съпругът ѝ ще кръстят бебето.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Санди ( преди 3 години )
Жалко, че греховете на тия двама порно негодници ще ги плащат децата им. САЩ са пред разпад, а двете кукли на конци - неадекватни.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Мари ( преди 3 години )