IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Без грим – Дрю Баримор и Камерън Диас

23 февруари 2021 09 00

Едната става на 46!

БГНЕС

Какво е общото между Дрю Баримор и Камерън Диас? И двете са били част от изкусителните ангели на Чарли, освен това са блондинки и много добри приятелки. Но има и нещо друго – чаровните актриси не се срамуват да се показват в социалните мрежи без грим.

По случай рождения ден на Дрю, от екипа на нейното телевизионно шоу споделиха няколко снимки на нея и колежката ѝ, които трогнаха последователите им.

„Дрю + Камерън Диас = Най-добри приятелки завинаги“, пишат колегите на тв водещата и разкриват, че Диас е само част от близките приятели на Баримор, които ще я изненадат в ефир по случай това, че става на 46.

На трите кадъра русокоските са извън блясъка на прожекторите – с ежедневни спортни дрехи, на плажа, правейки си селфи без грим.

„Честит рожден ден и ти желая невероятен ден, Дрю“, „Две феноменално красиви и силни жени – обичам ги“, пишат последователи на шоуто на Дрю Баримор и я поздравяват за празника под публикацията.

След като миналата година актрисата стартира „Шоуто на Дрю Баримор“, един от първите ѝ гости в предаването бе нейната приятелка и колежка Камерън Диас. Тя дойде в студиото заедно с друго познато лице – Луси Лио, за да може заедно да отбележат 20 години от премиерата на филма „Ангелите на Чарли“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари