IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Истински приятели – Никол Кидман показа домашните си любимци

27 февруари 2021 12 00

Актрисата обожава кучета и котки

БГНЕС

Никол Кидман е успешна актриса, грижовна съпруга и майка. В свои интервюта тя често говори на какво иска да научи децата си, защо се стреми да ги държи далеч от публичното пространство и не им дава да използват социалните мрежи. Малцина обаче я познават в една по-различна светлина – като истински приятел на животните.

По случай Деня, в който американците показват любовта си към домашните любимци (21 февруари), холивудската звезда показа своето пухкаво кученце и трите си котки – всички породисти, със свой нрав.

„Защото те не са имали много ефирно време“, написа шеговито Кидман и сподели няколко кадъра с животинките, без които не може.

Никол притежава очарователен кралски пудел със светлокафява козина. Той се казва Джулиан и от снимките ѝ виждаме, че носи шарена панделка на врата си.

Що се отнася до котараците в къщата на Кидман и съпруга ѝ Кийт Ърбан, два от тях са с по-дълъг косъм.

В Instagram звездата показа как е гушнала котето Луис, който има черно-бели окраски. На друго място тя е снимала пудела заедно с писаните Джинджър и Сноу – разположени по на един стол в хола ѝ.

И докато още сме на тема животни, ще ви разкрием, че русокосата актриса влиза в списъка на известните личности, отглеждащи най-странните животни. Освен че се радва на своите кучета и котки, в своето ранчо тя има алпаки - чифтокопитни със специфично руно, от което се добива висококачествена вълна.

„Обичам тези животни, защото са красиви и имат дълги мигли“, споделя тя пред списание People.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари