IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Светлана Гущерова показа дъщеря си

25 февруари 2021 14 50

Момиченцето стана на 2 годинки

IStockphoto

Светлана Гущерова показа дъщеря си, а поводът за това нейно решение е специален – нейният рожден ден. Момиченцето и първородно дете на модела, стана на 2 години.

„Преди две години на този ден сърцето ми биеше лудо от предстоящата ни среща. Дълго чакана и жадувана... На този ден Бог ме благослови да изпитам неописуемо щастие – за пръв път станах майка! Ти дойде и огря по-силно от слънце живота ми!“, написа щастливата майка в Instagram.

Плеймейтката е споделила непубликувана до момента снимка от дома ѝ, направена малко след изписването на Анелия Добромира. На нея тя и съпругът ѝ Христиан се целуват, застанали до плетения кош на бебето, а около тях има множество балони в розово, с надписи „Момиче е!“.

„Честит Рожден Ден, слънчево мое момиче Анелия Добромира! Иска ми се да ти подаря цялото щастие на земята! Детството е едно от най-големите съкровища, които ние, възрастните, вече не притежаваме. Затова го пази в сърцето си завинаги и бъди много, много щастлива!“, коментира Светлана.

Като втора снимка в публикацията си, Гущерова показва шарената торта и дъщеричката си. Разбира се, както и досега, тя не желае да показва публично лицето на момиченцето. Ето защо на нея се вижда само ръчичката ѝ, на която има червен конец.

Плеймейтката, която вече има и син, който роди тайно през ноември миналата година, си пожела Анелия да бъде здрава, засмяна и умна, като преследва мечтите си.

„С тати много те обичаме и винаги ще бъдем твоя опора, за да се радваме заедно с теб на твоите успехи! Обичаме те безкрайно, мило наше дете!“, коментира Светлана.

От други публикации на плеймейтката виждаме, че малко след като даде живот на сина си Добромир, тя вече е сменила прическата и отново е блондинка. По случай Свети Валентин, тя позира с новата си визия и цветята, подарени ѝ от половинката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари