IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тита, това ти ли си?

2 март 2021 15 00

Певицата неузнаваема на последните си снимки

БГНЕС

Има ли Тита филъри в устните? Това се питат фенове на младата певица след като тя качи снимки в Instagram, на които е неузнаваема. На тях 21-годишната изпълнителка изглежда доста различно, като си личи, че е прибегнала до някои разкрасителни процедури на лицето.

На едно от селфитата певицата е в колата си, като носът и устните ѝ са променени. Именно това накара много от феновете ѝ да я разкритикуват за това, че се е „тунинговала“, а дори не е имала нужда.

„Божее, това Тита ли е? Аз съм в потрес! Каква е тая мания, да си сменяте физиономиите, мисля, че си достатъчно красива, без корекции, филтри и какво ли не! Тук на тази снимка аз виждам Андреа и хилядите клонинги на нея!!“, пише почитателка на Тита. Друга пък продължава:

„Абе това да не е нещо заразно, станеш ли известен и почваш с „тунинговането“ и няма спирка. Толкова си прекрасна, когато си себе си – Христина от Силистра“.

На други кадри певицата позира със суитшърт и шапка идиотка, като лицето ѝ е по-различно, най-вероятно от грима и филтрите, които е използвала. Под тях обаче отново има коментари за нейното „обезобразяване“.

„Попитах брат си (на 10 г. е) коя е тази певица? Отговорът: Кайли Дженър“, коментира последовател на Тита.

През лятото на 2020 г. певицата потвърди официално, че е скъсала с дългогодишния си приятел. Сега тя излиза с боеца Недко Николов и не го крие от камерите. Наскоро двамата бяха на ски почивка по случай Свети Валентин.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Психопатка ( преди 3 години )