IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Бяхте ли принудени да мълчите?“: Меган Маркъл и принц Хари пред Опра Уинфри

4 март 2021 17 50

Херцогът и херцогинята на Съсекс са изключително откровени, показват първите кадри

Снимка: БГНЕС

Съвсем наскоро в социалните медии се появи първият тийзър на дългоочакваното интервю на херцога и херцогинята на Съсекс с известната телевизионна водеща и техен дългогодишен приятел и съсед в знаменития град Монтесито Опра Уинфри. Пълната версия на интервюто разговор ще бъде излъчена на 7 март.

В краткото видео Опра пита Меган Маркъл: „Ти сама ли мълча или беше принудена да мълчиш?“ А принц Хари отбелязва, че не иска да вижда историята да се повтаря. Херцогът вероятно има предвид трагичната смърт на майка си. Принцеса Даяна загина при автомобилна катастрофа в Париж през лятото на 1997 година. Според официалните данни преследването на папараците, които никога не са оставяли принцесата на Уелс сама, особено след раздялата с принц Чарлз, е довело до ужасната катастрофа.
А принц Хари казва в друго видео: „Чувствам облекчение да съм тук, да говоря с теб, докато жена ми седи до мен. Не мога да си представя какво е било за нея (принцеса Даяна), когато е преживяла всичко сама. Беше ни изключително трудно, но поне бяхме един до друг.“

Освен това Опра обсъжда с Меган всички най-важни теми от последните години: присъединяване към кралското семейство и брака ѝ с наследника на британския трон (дори ако вече не е в челната петица), раждането на първото дете и подготовката за раждането на второ бебе, както и благотворителни проекти и какъв е животът пред невероятен социален натиск.

Цялото интервю ще продължи два часа – безпрецедентно време както за Меган и Хари, така и за други кралски особи, които нямат право да се съгласят на такива интервюта без споразумение в Бъкингамския дворец.

Хари и Меган, както се очакваше, решиха да не информират Елизабет II за изявата си. Но веднага след обявяването на програмата те публично обявиха, че завинаги изоставят своите кралски задължения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари