IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Михаела Филева отмаря в Занзибар. Сгодена ли е?

5 март 2021 17 50

Певицата получила предложение на 14 февруари

БГНЕС

Михаела Филева избяга от София, за да отиде на почивка в Занзибар. Певицата, за която се говори, че вече е сгодена, подразни феновете си с първи снимки от плажа.

„Каваци, дръж се!“, написа преди няколко дни изпълнителката, шегувайки се, че отива на българското Черноморие. След този коментар нейните последователи пишат, че островът в Танзания прилича доста на Синеморец.

Вместо по бански, Филева се е снимала с тънка бохо рокля в бяло.

„Колко много красота в една снимка. Приятна почивка“, написа ѝ нейна почитателка.

Филева е на романтичното кътче заедно със своя приятел Стефан Радов. Но не си мислете, че той ѝ е предложил пръстен там. Според близки до двойката, двамата са се сгодили още на Свети Валентин, но все още не желаят да обявят публично новината. Не бързат и за сватба.

Приятелки на певицата обясняват, че тя иска скромно бракосъчетание и все още не се вълнува от булчинска рокля, сватбени украси и избор на ресторанти. А и заради пандемията все още не може да прави никакви планове.

Мнозина залагат, че след релакса на дестинацията, която тази година е номер едно за представителите на родния хайлайф, тя ще покаже снимки с годежния пръстен.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Пенсионер ( преди 3 години )
Болшинството артисти, музиканти, журналисти, изобщо хора на изкуството, интилигенти, отмарят на Занзибар. Всички те ни убеждават, че не могат да работят, че нямат доходи и държавата не им помага. И от какво се умориха тогава и отде намериха пари за почивка. Като мине карантината ще ги видим по Гърция, Египет, Хималаите... Айде по кротко с оплакванията за работа и пари.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар