IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Бийбър на 27: Какво му пожела съпругата му Хейли?

4 март 2021 10 40

Моделката показа любовта си пред целия свят

Снимка: Getty

На 1 март Джъстин Бийбър отпразнува още една обиколка около Слънцето, като навърши 27 години. В момента той и съпругата му Хейли са в Париж, като бяха забелязани от фенове да пазаруват в магазин на Louis Vuitton.

Докато са на романтична почивка в Европа, двамата най-вероятно са отпразнували и рождения ден на Бийбър. На 1 март Хейли показа любовта си пред целия свят, публикувайки серия от снимки със съпруга си, за да отбележи важния ден. „Още една година около Слънцето с теб, още една година, в която имам възможност да те обичам, да раста с теб и да се смея с теб. Честит 27-и рожден ден, ти си моят любим човек и съм благодарна, че съм до теб“, написа Хейли под публикацията.

Джъстин веднага се включи в коментарите, като написа „Обичам те, скъпа“, като малко по-късно и майка му остави коментар. Тя използва само емотиконите, за да изрази любовта си към двамата, пишейки „❤️❤️❤️❤️???“. В допълнение към милата публикация, Болдуин използва и историите си в Instagram, където отново отпразнува рождения ден на Джъстин.

Бийбър пък използва рождения си ден, за да промотира новия си сингъл Hold on, който ще бъде пуснат на 5 март. Той е част от шестия студиен албум на звездата, озаглавен Justice, чиято премиерна дата е на 19 март. Той също така публикува и снимка на себе си като бебе, заснета преди 27 години.

Миналия месец Хейли публикува подобна публикация, за да отпразнува Свети Валентин. Тя показа серия от снимки с Джъстин, под които написа, че той е нейната валентинка. През февруари двойката успя да продаде имението си в Бевърли Хилс за 8,5 млн. долара. В скорошно интервю Хейли говори за живота си като съпруга и как Джъстин се справя в борбата срещу лаймската болест.

„Лаймската болест е интересно нещо, защото много хора не вярват, че е истинска. Но аз съм се борила с нея преди. Съпругът ми се бори с нея и то доста сериозно. Мисля, че е нужно да намериш правилните лекари, които вярват, че ще стигнат до дъното на всеки здравен проблем, който изпитваш“, казва моделката пред Women's Health.

Тя също така зачекна темата за критиките, които тя и Джъстин трябва ежедневно да поемат. Хейли споделя, че е посещавала терапевт, за да се справи с цялото напрежение. „Постоянно ходя на терапия. Мисля, че тя доста ми помогна“, добавя звездата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари