IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хейли Бийбър пуска своя козметична линия

4 февруари 2021 15 00

Ето какво знаем за нея

Снимка: Getty

Хейли Бийбър е поредната звезда, която е готова да влезе в козметичния бизнес.

Според TMZ, моделката е създала патент за марката Rhodе, под която ще се предлагат козметични и уелнес продукти. В документите е посочено, че брандът ще бъде използван за продаване на уелнес линия, продукти за баня, козметични кремове, почистващи продукти, козметика, грим, парфюми, както и стоки за грижа за косата и кожата.

Името на марката е взето от бащиното име на Хейли, което е Роуд. Явно звездата върви по стъпките на съпруга си Джъстин, който също използва второто си име – Дрю, за създаване на модна линия. През 2019 година Хейли трябваше да заличи линията си Bieber Beauty, тъй като тя вече е притежание на Джъстин.

И докато все още чакаме г-жа Бийбър да обяви официално новия си бизнес, то според подкаста Eyewitness Beauty, марката вече си има свой профил в социалната мрежа Instagram. В него няма никакви публикации, но може да се похвали с близо 15 хиляди последователи. В описанието е записана годината 2021-а, което може да означава, че брандът съвсем скоро ще бъде на пазара.

Rhode няма да бъде първия досег на Хейли с козметичния бизнес. Тя има линия гримове с австралийския гигант Model.co и е била официално лице на L'Oréal Professionnel. В момента тя е лице на марката bareMinerals.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари