IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След шестия брак – Памела Андерсън иска бебе

4 март 2021 14 50

Актрисата готова да роди на 54 години

БГНЕС

Памела Андерсън иска бебе от петия си съпруг. Актрисата е на 53, но е готова да направи каквото трябва, за да зачене и дари Дан Хейхърст с наследник.

Звездата от „Спасители на плажа“ мина под венчило в началото на годината (шести брак подред), но ето че вече прави планове за увеличаване на семейството с нейния телохранител.

„Тя би искала да забременее, но знае, че ще бъде трудно, въпреки че след като Бриджит Нилсен има бебе на 54 години, тя все още се надява“, коментира близък до русокосата изкусителка пред Heat mag.

През юли Андерсън ще стане на 54. Макар възрастта ѝ да не е подходяща за инвитро, тя е решена да открие най-добрите специалисти, които да ѝ помогнат да роди отново. Засега двамата със съпруга ѝ не са коментирали дали биха платили на сурогатна майка, ако нещата не се получат.

Припомняме, че петият брак на Памела – с продуцента Джон Питърс, продължи цели 12 дни. Докато медиите пишеха за тяхната любов, двамата вече се бяха разделили. Така попаднаха в графата „Звездни разводи за 2020 г.“.

Актрисата не тъгуваше за развода дълго и започна връзка със своя бодигард, с когото реши да подпише навръх Коледа. Церемонията се състоя в имението ѝ във Ванкувър, Канада, на същото място, на което родителите ѝ са си разменили брачни клетви.

„Аз съм точно там, където трябва да бъда – в обятията на човек, който наистина ме обича“, коментира секссимволът на няколко поколения.

Ако се върнем назад в годините, ще видим, че Памела Андерсън има доста бурен семеен живот. Тя сключи брак с продуцента Рик Саломон цели два пъти.

Актрисата има две деца от Томи Лий – Брандън Томас Лий, който е на 24 и Дилън на 23. Кой знае, скоро те може да са горди батковци на едно пеленаче.

Памела Андерсън

БГНЕС

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Пешо от Нови хан ( преди 3 години )
анонимен ( преди 3 години )