IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Преслава заведе Паола в Дубай

8 март 2021 14 50

Двете дами носят еднакви тоалети

Istock

Преслава отново замина на почивка в Дубай, но този път освен в компанията на любимия си Павел, с когото беше в емирството на 14 февруари (за Деня на влюбените), тя е взела и своята малка дъщеря – Паола.

На една от снимките в профила на певицата в Instagram двете дами – майка и дъщеря изглежда се радват на топлото време в емирството, облечени в еднакви тениски с къси ръкави. На друг кадър пък певицата показва невероятна форма и добро настроение на плажа, облечена в цял жълт бански костюм.

Попфолк звездата, която е истински грижовна майка, е споделила и вечерен кадър от курорта, в който се намира със семейството си - Anantara The Palm Dubai Resort.

На снимките в сторито в профила на Преслава пък се виждат различни кадри от плажа, където малката Паола се забавлява, както и от вечерни и дневни разходки из атракциите на курорта.

Докато се радва на топлото време, лукса и приятния живот в Дубай, Преслава успя да подкара и автомобил McLaren в лилав цвят, който ѝ отива много, както са коментирали нейни последователи в социалната мрежа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Preslava (@preslava_official)

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари