IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Арън Картър ще става татко

9 март 2021 10 50

Няколко месеца след аборта приятелката му отново забременя

БГНЕС

Арън Картър ще става татко. Няколко месеца след като той и годеницата му Мелани Мартин обявиха, че са загубили своето бебе, те се похвалиха с положителен тест за бременност.

Бъдещите родители явно не са от най-суеверните, защото показаха в Instagram как се появяват двете черти. Там те споделиха, че това е истинска благословия след спонтанния аборт през юни 2020-а.

„Гледайте, за да видите резултата“, пише певецът към клипа, под който вече приема поздравления.

Във видеото 33-годишната звезда обикаля нервно из стаята и чака резултата от втория тест, като уточнява, че при първия втората черта е по-бледа.

„Може да я видиш“, казва приятелката му, а той ѝ отговаря “О, да, защото ти си бременна!“.

Часове след като Картър се похвали с видеото и медиите разказаха за любовта между него и приятелката му, той реши да направи акаунта си в Instagram поверителен, с което да скрие всичките си публикации до момента. Най-веероятно той е взел това решение след засиления интерес към бременната Мелани, която е истинска красавица. 

Миналата година, когато изпълнителят обяви, че годеницата му не е успяла да задържи бебето, сподели, че здравето ѝ е по-важно и ще изчакат известно време преди да започнат нови опити. Двамата са сгодени от октомври 2020-а. 

През последните няколко месеца Арън се е фокусирал както върху грижите за половинката си, така и върху своята нова страст – бокса. В профила си в социалната мрежа той показва как се подготвя за предстоящия си мач.

Певецът отслабна драстично за изминалата една година, но и заякна, което се дължи на по-здравословния му начин на живот.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари