IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принс Джексън споделя най-важния съвет, който е научил от баща си

22 март 2021 08 40

Майкъл Джексън почина преди повече от 10 години

Снимка: Getty

Принс Джексън може и вече да е голям човек, но уроците, които баща му му е дал все още са запечатани в съзнанието му.

В интервю за предаването The Mix 24-годишният първороден наследник на Майкъл Джексън си спомня за най-важните неща, които е научил от краля на попа. Той споделя, че много от нещата, които е разбрал за живота, ги е разбрал именно от баща си и никога няма да ги забрави. „Един от най-важните принципи, които навигират и живота ми, е никога да не спирам да уча“, казва Принс.

Въпреки че е завършил колеж през 2019 година, това не означава, че момчето ще забрави за обучението си. Освен че продължава да се образова по различни теми от света, то се стреми да научи всичко за живота и за това как да се справя с трудностите, които се изправят пред него. „Баща ми би казал, че в момента, в който спра да се уча, ще е моментът, в който започна да умирам“, категоричен е Джексън.

„Винаги ще правиш грешки, но важното е да се учиш от тях и да продължиш напред“

Принс сериозно се занимава с филантропска дейност, като дори е съосновател на фондацията Heal Los Angeles. Що се отнася до това дали може да тръгне по стъпките на известните си роднини и да започне кариера в музиката, момчето е категорично. „Ако мислех да ставам артист, семейството ми щеше да ми каже, че не е за мен. Нямам гласовите данни и доста време ми отне да науча какво е правилен ритъм, но поне това знам. Но не мога да танцувам“, казва Принс.

Все пак, като син на Майкъл Джексън, музиката е постоянно в живота му. Той си спомня, че известният му баща го е запознал с всички видове стилове, включително класическия, като му е пускал творби на Бетховен и Моцарт. Разбира се, дори като малък, Принс е знаел всичките хитове на Майкъл. „Със сестра ми Парис работихме по проект за спасението на животни. Правехме протестни плакати в стаята и слушахме They Don't Care About Us.

Принс Джексън е роден на 13 февруари 1997 година. Той е плод на брака между Майкъл Джексън и Деби Роу, който продължава от 1996 до 1999 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари