IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По стъпките на мама: Дъщерята на Виктория Бекъм с любов към гримовете

24 март 2021 17 50

Първият клиент на Харпър беше известната ѝ майка

Снимка: БГНЕС

Виктория Бекъм позволи на 9-годишната си дъщеря да я гримира и резултатът беше повече от впечатляващ. Оказва се, че любовта към красотата се предава от поколение на поколение, тъй като Харпър вече сериозно е тръгнала по стъпките на известната си майка и се интересува от козметичния бизнес.

За създаването на перфектния грим, Харпър разполагаше с продукти от линията за красота на Виктория. Момичето успя да използва цялото си въображение върху лицето на бившата спайска, а целият процес беше заснет на видео, което беше публикувано в социалните мрежи. По време на клипа Харпър обяснява какво точно прави, а майка ѝ чинно седи и ѝ се доверява напълно.

„Как Харпър използва моите гримове: малко от розовите нюанси и съвсем минимално количество от медения цвят“, написа Виктория под видеото. 9-годишната дъщеря на Бекъм създаде меко опушено око, нанасяйки розово-златен нюанс върху целия клепач, като го допълни с бронзов оттенък. Резултатът е великолепно блестящо покритие, което изглежда страхотно както в социалните мрежи, така и на пролетна слънчева светлина.

Дъщерята на Виктория използва пръстите си, за да нанесе сенките, като този метод най-вероятно ѝ е предаден от майка ѝ. Формулите в гримовете на Бекъм имат уникална текстура, която е много лесна за използване, независимо дали сте на девет години и си играете с колекцията гримове на майка си, или сте опитен гримьор.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари