IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага със специален подарък за рождения си ден

30 март 2021 08 40

Звездата получи изненада в Рим, където снима филма House of Gucci

Снимка: БГНЕС

На 28 март Лейди Гага отпразнува 35-ия си рожден ден по много различен начин. Актрисата и певица се намира в Рим, където снима филма House of Gucci заедно с Адам Драйвър. Въпреки продължаващата пандемия, екипът е намерил начин да осигури безопасността си и работи с пълна сила върху проекта.

Всичко обаче беше спряно заради изненадата, която Лейди Гага получи по случай рождения си ден. Известна със своите екстравагантни визии в миналото, изпълнителката не изненада никого, когато показа какъв подарък е получила от приятеля си Майкъл Полански. Тя публикува снимка в социалните мрежи, на която е прегърнала огромен букет с цветя, изпратен ѝ специално от Америка.

„Когато приятелят ти ти изпрати цветя в Рим за рождения ден. Обичам те, скъпи. Нямам търпение да се върна у дома при теб и кучетата ни. Само от това имам нужда“, написа Гага под публикацията. Изпълнителката и Майкъл Полански се срещат повече от година, като по-голямата част от връзката им премина под знака на пандемията. Въпреки това, феновете успяха да зърнат няколко мили момента между двойката, като Полански придружи приятелката си по време на встъпването в длъжност на Джо Байдън. Тогава Гага изпя националния химн на Америка.

Преди началото на пандемията Полански отново беше до Гага, като двамата посетиха Супербол в Маями. „Толкова много се забавлявахме в Маями. Изпращам любов на всичките си фенове и ви желая всичко най-добро“, написа тогава изпълнителката под снимка, на която е в ръцете на приятеля си. След това последва и кадър за Деня на влюбените, под който Гага изрази любовта си.

„Заедно сме, играем видеоигри и карти и се грижим за себе си. Важен съвет: Не стресирайте мъжа си и движете тялото си“, написа Лейди Гага през март под снимка с Полански. Въпреки че двамата се срещат едва от година, изпълнителката е много влюбена в приятеля си и дори вече мисли за деца. Според източник, тя иска да завърши няколко проекта и след това да се фокусира върху семейството си.

„Тя обича силни мъже, които могат да поемат инициативата и Майкъл е точно това. Тя се чувства като принцеса в тяхната връзка“, допълват близки до звездата. Въпреки огромната любов между тях, за момента Гага и Полански все още не са говорили за годеж или бебета.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари