IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Бийбър: Първата година от брака ми с Хейли беше много трудна

15 април 2021 10 50

Изпълнителят споделя за началото на кариерата си и злоупотребата с наркотици

Снимка: Getty

Джъстин Бийбър спокойно може да се определи като един от най-успешните изпълнители на новото поколение. Става известен едва на 11 години, когато публикува клипове, на които свири на китара у дома и прави кавъри на известни песни. Феновете му много добре знаят как малкият Джъстин е свирил и пеел на улицата, за да събира джобни, като в същото време се е надявал някой известен продуцент да го забележи.

И мечтата му се сбъдва. Скутър Браун вижда това талантливо момче от Канада в интернет и се свързва с родителите му. Предлага им да го доведе в САЩ, да го вземе в компанията си и да го направи звезда. През 2008 година, когато Бийбър е на 14 години, по радиото е пуснат първият му сингъл One Time, като бързо получава платинен сертификат в САЩ и Канада и златен в Австралия и Нова Зеландия. Дебютният му албум My World излиза през ноември 2009 година и получава платинен сертификат в САЩ.

Джъстин е първият изпълнител, който има седем песни от първия си албум в класацията Billboard Hot 100. Следват още много постижения, издаването на шест албума, биографичен филм, книга, разпродадени турнета и огромна фенска база. Всичко това обаче се отразява зле на младия изпълнител, който е погълнат от славата и започва да прави грешка след грешка.

В ново интервю за GQ Бийбър говори за ранните години на кариерата си, злоупотребата с наркотици и депресията. Казва, че въпреки големия успех, той е бил тъжен, самотен и изпитвал постоянна болка. Посяга към наркотиците, защото по този начин е забравял за проблемите си и за външния свят.

„За мен те бяха като средство, което ме парализира и ми помага да продължа напред“, казва Бийбър пред списанието. Добавя, че в музикалната индустрия винаги има хора, които се надяват да се провалиш и се молят да сбъркаш всеки път, когато излезеш на сцената. „Това ме превърна в един млад и гневен човек, който имаше огромни мечти, но светът не му позволяваше да ги изпълни“, признава той. Злоупотребата с наркотиците става толкова сериозна, че Джъстин е наел един бодигард, чиято единствена задача е била да проверява пулса му на всеки няколко часа през нощта.

Всичко си идва на мястото, когато Бийбър среща сегашната си съпруга Хейли. Двамата се познават от много малки, но през годините бяха в различни връзки докато не откриват любовта си един към друг. Въпреки силната връзка между тях, Джъстин признава, че първата година от брака му е била изключително трудна.

„Първата година беше много трудна, защото все още имаше последици от травмата, която преживях в началото на кариерата си. Просто нямахме толкова доверие един към друг. Имаше неща, които не искахме да си кажем, защото ни беше страх от реакцията на другия. Не искаш да изплашиш любимия си още в началото на брака“

Бийбър допълва, че е прекарал първите 12 месеца на тръни, но ситуацията вече се е подобрила.Сега създаваме моменти само за нас двамата, семейни моменти. Преди нямах какво да очаквам от живота, а сега нямам търпение да видя какво ми е бъдещето с Хейли. Преди нямах дом. Нямах семейство. Нямах сродна душа. Нямах човек, когото да обичам. Сега имам“, казва изпълнителят.

През 2019 година Хейли също говори за проблемите в брака си и факта, че обществения интерес нагнетява още повече положението. „Няма да ви лъжа и да ви кажа, че всичко е като в приказка. Винаги ще бъде трудно. Но хубавото е, когато намериш човек, който иска да работи заедно с теб върху проблемите и да ги решите заедно“, казва звездата пред Vogue.

В момента Хейли и Джъстин се чувстват добре и се радват на щастието си. Двамата често публикуват общи снимки в социалните мрежи, под които изразяват любовта си и благодарят на другия за подкрепата. Засега звездите не мислят за деца, тъй като има още какво да постигнат в кариерите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари