IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Суифт със специален подарък за медицинска сестра

15 април 2021 17 50

Изпълнителката благодари на Брита Томасон за работата ѝ на първа линия

Снимка: БГНЕС

Тейлър Суифт продължава да изненадва своите фенове и да им изпраща подаръци независимо от това къде се намират те.

Тази седмица късметлийка се оказа Брита Томасон, която работи като медицинска сестра на първа линия и е заклет фен на Суифт. Тя получи специален колет в болницата, в който се съдържаха различни подаръци с лика на Тейлър. Към тях беше добавена и картичка, лично написана от изпълнителката.

Томас сподели всичко това в социалните мрежи, като показа и момента, в който отваря подаръка. „Не ми обръщайте внимание... аз просто ще си плача до края на деня“, написа тя във Фейсбук, като поясни, че никога не е очаквала да получи подобно нещо. Сестрата заяви, че не може дори да прочете картичката от Суифт, защото очите ѝ са пълни със сълзи от щастие.

Y’all. Y’ALL!! I mentioned in a recent news article with The Telegraph & macon.com that I am a big Taylor Swift...

Публикувахте от Britta Thomason в Вторник, 13 април 2021 г.

В кутията, изпратена от Тейлър, се съдържат лакомства, блуза, перца за китара и бутилка за вода с лика на звездата. „Скъпа Брита, исках да ти пиша и лично да ти благодаря за работата, която извършваш на първа линия по време на пандемията и за смелостта, която показваш всеки ден. Вдъхновена съм от желанието ти да помагаш на другите и да се грижиш за пациентите си и съм възхитена, че харесваш моята музика“, пише Суифт в картичката.

Допълва, че изпраща няколко удобни дрехи, в които Брита може да се пъхне, когато има ден за почивка. Тейлър завършва писмото, казвайки, че винаги ще е благодарна за хора като Томасон. Подаръкът идва само няколко дни, след като медицинската сестра от Джорджия даде интервю пред The Telegraph, в което казва, че едно от любимите ѝ неща е да слуша музиката на Тейлър Суифт.

Това не е първият път, в който изпълнителката показва, че подкрепя феновете си. През август тя изпрати поздравления към дама, която успя да защити докторската си степен. „Виждам колко много подкрепяш музиката ми през всичките тези години и съм ти благодарна. Горда съм с теб за смелостта, която си показала в личния си живот, избирайки да бъдеш честна и мила в свят, където това не е много лесно“, пише Суифт. В допълнение към картичката, изпълнителката е изпратила и няколко подаръка, включително реплика на пуловера, който тя носи във видеото към песента „Cardigan“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари