IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хоум офис с щанги – Яна Маринова показа как работи

20 април 2021 14 50

Актрисата обича да прекарва повече време вкъщи

БГНЕС/IPixabay

Къде предпочита да прекарва повече време – на снимачната площадка или вкъщи. Отговор на този въпрос дава Яна Маринова, която през последните няколко дни е в така наречения хоум офис, който пандемията неминуемо наложи. Макар да ходи на снимки, актрисата сподели, че обича да върши някои неща онлайн, оставайки удобно в хола си.

„Не знам за вас, но на мен хоум-офисът ми се отразява супер. Не че не я мразя тази пандемия, но наистина имах нужда някои неща да ги върша онлайн и да имам повече време вкъщи“, разкрива тя във Facebook, качвайки свое селфи от импровизираното ѝ работно място.

По-находчиви фенове на Маринова не пропуснаха да отбележат, че зад нея има щанга. Други пък не пропуснаха да ѝ отправят комплимент колко добре изглежда, позирайки на своя кожен диван.

„За всички, които ще забележат щангата на заден план – не я вдигам аз, съпругът ми се справя с нея“, допълни Яна.

Въпросният фитнес уред, използван от половинката на актрисата, стана повод за доста коментари за тренировките вкъщи и как домашният офис води до липса на движение.

„За вас може да е добре! Но съпругът ви, две карантини с една и съща жена – лошо, много лошо за него! Да набляга на щангата, че депресията чука на вратата“, пошегува се последовател на Маринова.

Макар българската актриса да не вдига щанги, тя поддържа формата си с карате киокушин и наскоро качи видео от залата, но призна, че е загубила тренинг.

„Дали ще е разходка в планината, спорт, танц, мисъл, грижа за друг... Всичко, което те развива, те прави здрав, устойчив и годен за употреба и взаимодействие с останалите хора“, пише Яна Маринова към клипа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари