IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На четири очи: Принц Хари и баща му се срещнаха в Уиндзор

21 април 2021 17 50

Двамата общуват насаме за първи път от много време

Снимка: БГНЕС

Принц Хари е във Великобритания по повод смъртта на дядо си принц Филип и се очаква да остане в страната поне до сряда, за да отбележи и рождения ден на своята баба.

Вече се знае, че херцогът на Съсекс се е срещнал с брат си принц Уилям и баща си принц Чарлз и заедно тримата са провели разговор, който е продължил около два часа. Подробности за срещата им не са известни, но се предполага, че са обсъждали интервюто на Хари и Меган пред Опра Уинфри.

Според източник на Daily Mail принц Чарлз е провел тайна среща с най-малкия си син, принц Хари, в замъка Уиндзор ден след погребението на принц Филип. Отбелязва се, че те са „ходили и разговаряли“ заедно, след което са се присъединили към „семейното събитие“. Най-вероятно това е било възпоменателна вечеря в чест на покойния херцог на Единбург.

По-рано беше отбелязано, че на принц Хари е било строго забранено да присъства на всякаква „среща“, различна от погребението, тъй като той не е успял да спази задължителната 10-дневна карантина след пристигането си във Великобритания от САЩ. Специалните обстоятелства и покровителството на влиятелни роднини, които са проявили милост, позволили на Хари да се присъедини към близките си след панихидата.

Първо папараците заловиха принц Уилям да разговаря с по-малкия си брат на изхода от параклиса „Свети Георги“. Отбелязва се, че и двамата синове на принцеса Даяна са се усмихвали приветливо и радостта от общуването им изглеждала естествена, а не престорена.

И още на следващия ден принц Хари най-накрая успя да се срещне отново с баща си. За какво са говорили е неизвестно, но те са успели да установят контакт след дълги месеци на раздяла и „Студена война“, свързана с „Мегзит“ и по-специално с излизането на скандалното интервю в шоуто на Опра Уинфри.

Освен това информатор на Daily Mail съобщи, че в понеделник, 19 април, принц Хари е отлетял обратно до Лос Анджелис с полет на British Airways, за да бъде с бременната си съпруга Меган Маркъл. Ако това е истина, то значи, че той няма да присъства на честването на 95-годишнината на Елизабет II тази сряда.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари