IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джон Траволта: След смъртта на съпругата ми не исках да говоря с никого

27 април 2021 09 00

Кели Престън почина преди година след неуспешна борба с рака на гърдата

Снимка: БГНЕС

Джон Траволта говори откровено за загубата на съпругата си Кели Престън и какво е преживял през последната година.

В интервю за списание Esquire Spain актьорът разкрива, че се е научил да бъде сам в мъката си и да не занимава останалите хора с нея. Според него, тази емоция е различна за всеки от нас и затова не трябва да бъде сравнявана или пък някой да ти дава съвет как да я преодолееш. „Най-важното нещо е да оставите човека сам и да не му тежите със своите проблеми“, категоричен е Траволта.

Допълва, че мъката на един човек може да бъде по-голяма от твоята собствена, но никога не трябва да се опитваш да му помогнеш, защото няма да успееш. По-вероятно е да нагнетиш още повече ситуацията и да докараш индивида до по-голяма депресия, от която трудно се излиза. Според Траволта, двама души, които тъгуват, не трябва да го правят заедно, защото това е равносилно на две пробити лодки, които стремглаво се спускат към дъното. Едната по никакъв начин не може да помогне на другата.

„Говоря от собствен опит. Защото, въпреки че е страхотно да имаш компания, понякога става така сякаш ти се опитваш да помогнеш на другия, вместо да се съсредоточиш върху собствената си мъка и нейното преодоляване“, казва звездата. 67-годишният актьор допълва, че много хора са се опитали да го успокоят след смъртта на Кели, но нито един не е успял.

Това, което е научил през този тежък период е, че не иска хората да тъгуват за него, когато умре. В момента основният му приоритет е да намери отново щастието в живота заедно с двете си деца – 21-годишната Ела и 10-годишният Бен. Признава, че се чувства най-добре, когато слуша музика или танцува.

Наскоро Траволта си спомни за паметния момент, в който танцува заедно с принцеса Даяна в Белия дом през 1985 година. Описва сцената като истинска приказка, която никога няма да забрави. Тогава принцеса Даяна е облечена в черна кадифена рокля с паднало рамо, комбинирана със сапфирена огърлица. Джон пък е заложил на класическия черен смокинг.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари