IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Радват ли се на Мегзит в Бъкингамския дворец?

27 април 2021 10 40

Меган Маркъл и принц Хари не искали да спазват правилата в семейството

Снимка: БГНЕС

Преди Мегзит близки до кралското семейство неведнъж са споменавали за конфликти между херцога и херцогинята на Съсекс с живущите в Бъкингам и Кенсингтън. Причината винаги била една и съща – неспазването на правилата от Меган и Хари.

Източници говорят пред The Mirror, че след преместването на херцозите на Съсекс в САЩ хората, работещи с кралското семейство, въздъхнали с облекчение и ситуацията станала много по-спокойна.

„Един от най-големите проблеми беше неспособността на Хари и Меган да разберат как работят нещата. Би било много по-лесно, ако не бяха започнали да се възмущават защо не могат да правят това, което искат. Сега всичко е много по-спокойно“, каза източникът.

Въпреки това ходът на херцозите силно се отрази на работните ресурси на кралското семейство, което малко преди това загуби помощта на принц Андрю, който беше замесен в скандала с Джефри Епщайн. Огромно количество работа падна върху принц Чарлз и херцогиня Камила, както и принц Уилям и Кейт Мидълтън, които не спряха работа дори по време на карантината.

Сега Чарлз, заедно с Елизабет II и най-големия му син, се опитват да разберат настоящата ситуация и да разрешат кризата. Очаква се на преден план да излязат и принцеса Ан и „тайното оръжие“ на кралското семейство – принц Едуард и графиня Софи, любимата снаха на кралицата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари