IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обрат – Ейми Шумър иска да има второ дете

26 април 2021 14 50

Миналата година тя обяви, че едва ли ще се подложи пак на инвитро

БГНЕС

Ейми Шумър трогна голяма част от своите последователи, след като миналата година сподели през какви перипетии е преминала, за да зачене със сина си. Тогава известната комедиантка разкри, че тя и съпругът ѝ са истински късметлии, защото вече имат дете, но едва ли би се подложила пак на инвитро, защото е доста изтощително за организма. Но само преди няколко дни тя гостува на Елън Дедженеръс, където разкри, че си е променила плановете.

39-годишната звезда, чието момченце вече е на 2, неведнъж разказва в социалните мрежи за ужасното сутрешно гадене по време на бременност и тежката терапия. Ето защо втора бременност чрез инвитро бе изключена, но когато гост-водещата Ашли Греъм я пита да очакваме ли Еми номер две, тя отговаря положително.

„О, Боже, надявам се! Опитваме се да разберем. Искам да кажа, знаете ли, няма по-хубаво от това. Да!“, казва тя.

Макар Ейми да отговори доста уклончиво, тя все пак потвърди, че иска да стане отново майка, независимо дали чрез асистирана репродукция или сурогатна майка.

За да не коментира повече темата, Шумър я отклони към Ашли, която също има син и иска скоро той да стане батко.

През януари 2020 г. комедиантката призна, че има огромен корем и ѝ е трудно да отслабне заради стимулацията, на която се подложила, за да има второ дете. Тогава тя посочи, че се чувства доста отпаднала и емоционално нестабилна.

Говорейки със своите фенове за инвитро процедурите, Шумър посочи, че е съкрушена, защото ѝ оплодили 26 яйцеклетки, от които само една е била годна за зачеване и раждане на здраво бебе.

„Чух от стотици жени за спонтанните им аборти и техните борби... Беше наистина окуражаващо. Благодаря ви“, сподели още тя по повод подкрепата, която получила в трудния момент от своите последователки.

Миналото лято Ейми Шумър, която записа специално тв предаване за опитите си за зачеване, разкри, че с мъжа ѝ обсъждат и това да имат бебе от сурогатна майка, но заради пандемията все още не смеят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари