IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Едно десетилетие мина, остава ни завинаги: Уилям и Кейт празнуват годишнина

29 април 2021 17 40

Двойката сподели нови официални портрети

Снимка: Getty

10 години минаха, остават завинаги!

На 29 април 2011 година принц Уилям и Кейт Мидълтън казаха „Да“ пред целия свят и официално станаха семейство. Двамата получиха титлите херцог и херцогиня на Кеймбридж и с това започна тяхното пътуване към кралския трон. Все още не се знае точно кога Уилям ще успее да седне на него, но той и съпругата му се радват на нещо по-важно – любовта на хората.

Със сигурност херцозите на Кеймбридж са любимци на великобританците и пресата в страната. Принц Хари и Меган Маркъл бяха постоянно атакувани за всяка своя стъпка, което ги накара да напуснат кралския двор и да се преместят в САЩ. Сега Уилям и Кейт останаха единствените млади представители на короната и това им спечели още точки. И за да се отплатят за огромната подкрепа и любов, която получават ежедневно, те решиха да зарадват феновете си с нови снимки по случай своята 10-та годишнина от сватбата.

Двата портрета са заснети от фотографа Крис Флойд на територията на замъка Кенсингтън през изминалия уикенд. На тях Кейт носи синя рокля, а принц Уилям е избрал тъмносин пуловер върху синя риза. На първата снимка двамата седят на дърво, като херцогинята се е усмихнала широко към камерата, а съпругът ѝ я гледа влюбено и е хванал ръката ѝ.

На втората снимка близостта между тях расте, като това не се случва често. Двойката обикновено се опитва да спазва кралския протокол и да запази милите жестове и прегръдки за закрити врата, но сега явно поводът позволява малко отпускане. Крис Флойд е заснел как принц Уилям е прегърнал съпругата си, като тя е положила глава върху гърдите му. Разбира се, годежният пръстен на Кейт присъства и на двете снимки, като феновете много добре си спомнят, че той принадлежеше на покойната принцеса Даяна. Именно втората снимка е препратка към миналото, като тя доста прилича на тази, която Уилям и Кейт заснеха за обявяването на годежа си през 2010 година.

Крис Флойд, който сподели кадрите в социалните мрежи, разкри няколко детайла относно процеса на заснемане. „Денят, в който посетих Кеймбридж за първи път, беше също и денят, в който ме помолиха да стана фотограф на херцога и херцогинята на Съсекс и да направя портретите им за 10-тата годишнина от сватбата. Беше удоволствие за мен да прекарам време с тях в двореца Кенсингтън, особено с херцогинята на Кеймбридж, която е любител фотограф. Честита годишнина!“, написа той в Instagram.

През март Уилям и Кейт посетиха Уестминстърското абатство, където се състоя и сватбата им. В момента обаче църквата, в която си казаха „Да“, е превърната във ваксинационен център за борба с коронавируса. Съпрузите отдадоха почит на всички починали по време на пандемията, запазвайки едноминутно мълчание. Миналата година принц Уилям сподели малко детайли от романтичната си история с Кейт.

„Африканският континент има специално място в сърцето ми. Това е първото място, на което татко заведе мен и брат ми, след като мама почина. А когато мислех кое е най-доброто място да предложа брак на Катрин, не можех да се сетя за по-подходящо от Кения“, каза той по време на събитието „UK-Africa Investment Summit“ в Бъкингамския дворец в началото на 2020 година.

Засега не е ясно как Уилям и Кейт ще отпразнуват годишнината си, но ако принцът следва сватбените традиции, той трябва да подари на съпругата си нещо, което е направено от алуминий или калай.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари