IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Това е много тъжна история“: Принц Чарлз е виждал внука си Арчи само два пъти

10 май 2021 17 40

След Мегзит синът на принц Хари и Меган Маркъл не е стъпвал във Великобритания.

Снимка: БГНЕС

Наскоро Меган Маркъл и принц Хари отпразнуваха втория рожден ден на сина си Арчи. Елизабет II, принц Уилям с Кейт Мидълтън и принц Чарлз със съпругата си Камила поздравиха бебето и родителите му за тази важна дата. В социалната мрежа съобщенията от членовете на кралското семейство изглеждаха сладки, но служителите на двореца се сблъскаха с много проблеми да организират поздравления за рождения ден на Арчи.

Оказа се, че Бъкингамският дворец няма свежи снимки на рожденика. И в крайна сметка те бяха принудени да използват снимките, направени от репортерите веднага след раждането на Арчи, както и официалните кадри от кръщенето му.

Арчи живя във Великобритания само първите шест месеца след раждането си. След това се премества с родителите си в Северна Америка, където Меган и Хари купуват имение за 14 милиона долара в Монтесито. След Мегзит Маркъл само веднъж е идвала в Лондон, а Хари е бил няколко пъти у дома, но Арчи така и не е бил отведен в чужбина.

Daily Mail отбелязва, че синът на херцозите на Съсекс е виждал дядо си принц Чарлз само два пъти.
„Истината е, че принцът на Уелс почти не е виждал внука си. Не повече от два пъти. Всъщност всеки член на кралското семейство може лесно да преброи от една страна колко пъти е виждал Арчи след раждането му и преди херцозите да напуснат Великобритания. Това е много тъжна история“, каза източник на изданието.

Принц Хари и принц Уилям отдавна не могат да подобрят отношенията помежду си. По-нататъшната комуникация на децата им също е застрашена. Вътрешни хора вярват, че Арчи е виждал братовчедите си (7-годишния принц Джордж, 6-годишната принцеса Шарлот и 3-годишния принц Луис) само веднъж.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Мда ( преди 2 години )