IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Да покриеш 98% от тялото си с татуировки – Амбър Люк

14 май 2021 18 00

Повечето от тях са сатанински, споделя моделът

IStockphoto

Австралийски модел покри 98% от тялото си с татуировки, прекарвайки последната една година в правене на нови. В една от своите публикации в интернет, Амбър Люк показва как изписват думата „Hell“ (ад) върху пръстите ѝ и разкрива, че повечето ѝ татуси са сатанински.

Момичето, което навърши 26 години през март тази година, определено се отличава от връстничките ѝ със своята нестандартна визия. Тя често сменя цвета на косата си и разглеждайки профилите ѝ в социалните мрежи можем да я видим със синя, розова, черна коса. Най-често позира гола пред обектива или по изрязано латексово бельо в готически стил. Но не това привлича интереса на нейните последователи, а нещо друго – почти няма местенце по нея, което да не е изрисувано.

Наричат я Dragon Girl

Люк е известна с прозвището Dragon Girl и много от почитателите на готик културата я следват във Facebook и Instagram. Някои ѝ казват мастиленото момиче или сатанистката Ла Вей. Обикновено се определя като поклонничка на дявола и индивидуализма, който той насърчава. Тя спазва стриктно 11 основни правила, сред които да не наранява животни и деца. По думите ѝ, това не включва участие в кървави ритуали и жертвоприношения, както мнозина смятат.

По-голямата част от татуировките ѝ са посветени на дявола, което не изненадва обкръжението ѝ.

„Адът е празен... всички демони живеят тук“, пише Амбър в Instagram.

Има хиляди последователи

Момичето с татуировките има доста голяма фенска маса. Докато във Facebook я следват близо 10 хиляди и 500 души, то почитателите ѝ в Instagram са почти 18 000. Ако напишете нейното име, ще ви излязат и доста страници, създадени от нейни почитатели, пълни със снимки на татуировките ѝ, някои от които не са подходящи за гледане от малки деца.

Има татуировка и на очите

Разглеждайки последните кадри на Люк в социалните мрежи, ще установите, че очите ѝ нямат бяла част, а по-скоро наситеносиня. И това не е заради филтри на снимките, а поради доста скъпа и опасна за здравето ѝ татуировка. При нея се вкарва специално мастило, което оцветява по-светлата страна на очите. Макар силните болки, които изпитвала по време на процедурата, тя споделя, че не съжалява, въпреки че почти не виждала в продължение на 3 седмици.

26-годишната жена, която живее в Бризбейн, разкрива, че е прекарала последните шест години в студиото и благодари на своята татуистка за съвместната работа.

„Изпитвам голяма любов към моето момиче“, казва тя, като по думите ѝ, всеки един татус ѝ е помогнал да се чувства по-комфортно в собствената си кожа.

До момента тя има над 600 рисунки по тялото, сред които може да видим цитати от Новия завет, жена с рога, черепи, пентаграми, змии и други препратки, свързани със сатанизма.

Като тийнейджърка страда от депресия

Основното обяснение, което австралийката дава за това, че е с татуси от горе до долу, е че повдигали самочувствието ѝ. Но според информация на Dailystar, преди години тя била диагностицирана с депресия, която отключила някои психични проблеми.

„Превърнах се в човек, с когото се гордея“, казва още тя, цитирана от изданието, коментирайки желанието за нови татуировки.

„Аз съм силна жена, която знае точно какво иска и коя е“, обяснява още Амбър Люк.

Отива на съд заради наркотици

В края на 2020 г. Драконовото момиче се признава за виновно по дело за притежание и разпространение на наркотици. След това пише в социалните мрежи подробности за случилото си и се обръща към феновете с думите:

„Никога не се дрогирайте!“.

По-късно тя разкрива, че униформени са нахлули в дома ѝ, след сигнал на близък до нея човек, и открили канабис.

До момента няма подробности докъде е стигнал процесът срещу нея.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари