IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дрю Баримор разкри най-романтичния подарък, който е получавала от мъж

20 май 2021 10 40

Актрисата споделя и кой е любимият ѝ романтичен филм

Снимка: Getty

Начинът, по който може да влезете в сърцето на Дрю Баримор, е да се опитате да я научите на нещо ново.

По време на епизод от предаването Dear Drew 46-годишната актриса отговори на редица фенски въпроси за любовния си живот и предишните ѝ връзки. Попитана кое е най-романтичното нещо, което мъж е правил за нея, Дрю отговаря, че на върха в списъка е моментът, в който бившият ѝ приятел я е учил как да свири.

„Трябваше да играя Мег Уайт от дуото White Stripes заедно с Джими Фалън и трябваше да свиря. За мое щастие, тогава излизах с един музикант, Фабрицио Морети, който свиреше на барабани“, разказва звездата. В продължение на една седмица Морети я учи как да свири песента Seven Nation Army и успява да я научи точно навреме за шоуто. „Това за мен беше много романтичен жест. Да придобия умение, което допреди няколко дни въобще не съм имала“.

Актрисата признава, че вярва в любовта от пръв поглед. Според нея, човек е привлечен към определени хора и трудно може да избяга от тази сила. Допълва, че в днешно време повечето от нас разчитат на приложения за запознанства, но това отнема от възможността да опознаеш човека очи в очи и мигновено да разбереш дали той е за теб. „Без съмнение усещаме как колената ни омекват, когато видим точния човек. Химически сме привлечени към някои хора и това е много хубаво“, категорична е Баримор.

Звездата беше попитана и как човек осъзнава, че вече е влюбен. Според нея, първият признак е, че не спираш да мислиш за обекта на желанията си. „Дали ще ми се обади? Дали ще ми пише? Все едно в ума ти се появява една мъгла, която е приела образа на другия човек. И тогава започваш да мислиш само и единствено за него и забравяш всичко около себе си“, обяснява Дрю.

Ако искате някой добър филм за романтична среща, актрисата ви препоръчва When Harry Met Sally. Класиката е подходяща за всяко време от годината и ви кара да повярвате в истинската любов. „Краят също е много хубав и ще постави усмивка върху лицето ви“, завършва Баримор.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари