IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън – притеснена за случващото се между принц Уилям и принц Хари

12 юни 2021 21 00

Ще успеят ли братята да изгладят отношенията си?

Снимка: БГНЕС

Малко преди принц Хари и Меган Маркъл да отправят сериозни критики към британските си роднини, херцогинята на Кеймбридж уведоми приятелите си за чувствата си към двойката. Кейт Мидълтън не смята, че е „твърде късно да ги изтегли обратно“.

Така смята кралската колумнистка Камила Томини, като се позовава на доверени източници, споделяйки това пред списание Stella.
Запознати добавиха, че Кейт споделя мнението на Елизабет II, че Хари и Меган „остават обичани членове на кралското семейство“: кралицата каза това в официално изявление, коментирайки грубите думи на херцозите.

В интервю с Опра Уинфри херцозите на Съсекс обвиниха семейството, че е направило расистки коментари поради притеснения относно цвета на бебето Арчи. Маркъл разкри още, че Мидълтън я е разплакала, докато се е подготвяла за сватбата си през май 2018 г.

Чичото на Кейт Мидълтън, Гари Голдсмит, отбелязва, че изявленията на Меган не са повлияли на желанието на племенницата му да помири Уилям и Хари. Херцогинята направи първите стъпки на погребението на принц Филип, за което херцогът на Съсекс спешно се завърна в Лондон. Докато напускаха параклиса „Сейнт Джордж“, братята водеха оживен разговор, който много експерти смятат за заслуга на Кейт.

„Ако някой може да донесе мир на кралското семейство, това със сигурност е Кейт. Тя е брилянтен арбитър и миротворец... Тя се опитва да бъде връзка“, каза Голдсмит.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Енева ( преди 2 години )
Вие пишещите, лично ли взехте интервю от Кейт Мидълтън, че знаете тя какво е казала?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар