IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън - откровена за връзката си с Дейвид Шуимър и Брад Пит

25 юни 2021 14 50

Ето какво разказа актрисата

Дженифър Анистън - откровена за връзката си с Дейвид Шуимър и Брад Пит

След събирането на водещия състав на Приятели през май тази година, медиите започнаха да пишат, че Дженифър Анистън и Дейвид Шуимер са имали романтичен роман по време на снимките. В крайна сметка и двамата актьори споменаха, че са били влюбени един в друг.

Миналата сряда в шоуто на SiriusXM на Хауърд Стърн Анистън направи откровено изявление: "С гордост бих казала, че съм влачила Шуимер в леглото, ако това се бе случило... но не."

„Красотата е, че независимо какви чувства изпитваме един към друг, насочихме цялата тази енергия към Рос и Рейчъл и мисля, че затова тази двойка е толкова обичана от зрителя“, добави звездата от „Приятели”.

Сериалът излиза от 1994 до 2004 г. и има десет сезона. След последния епизод, който по време на премиерата бяха гледани от 52 милиона души, водещият състав се събра само веднъж. В специалния HBO Max артистите отново се появиха в масивен спектакъл, двучасов документален епизод, заснет в продължение на два дни.

Също така Анистън коментира и връзката си с Брад Пит, чийто брак се разпадна през 2005 година. През януари 2020 г., когато Анистън и Пит се срещнаха на червения килим на наградите SAG. И на всички изглеждаше, че актьорите се държат по-приятелски, отколкото обикновено се държат бившите.

Техните общи снимки взривиха всички новинарски емисии по света. И оттогава феновете с нетърпение очакват повече информация за връзката на двойката.
В интервю за списание People актрисата направи откровено признание: „С Брад сме приятели, приятели. Ние общуваме и в това няма нищо странно ... Забавлявахме се ... "

В отговор на предположенията, че тя и Брад ще се съберат отново, Анистън отговори: "Хората просто няма за какво повече да говорят!"

Засега феновете могат да се възхищават само на снимките, на които Дженифър Анистън и Брад Пит се държат за ръце, в памет на дните, когато бяха една от най-известните двойки в Холивуд. Но кой знае ...
 

КоментариКоментари