IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит обвинява Анджелина Джоли, че умишлено е „забавила битката“ за попечителство над децата

14 юли 2021 09 00

Адвокатът на актрисата за пореден път поиска съдията Джон Оудъркърк да бъде отстранен от делото.

Снимка: БГНЕС

След като Анджелина Джоли обвини съпруга си в домашно насилие, 57-годишният актьор обвини 46-годишната си бивша половинка в „умишлено забавяне“ на съдебните дела за попечителството над общите им деца – 19-годишния Мадокс, 17-годишния Пакс, 16-годишната Захара, 15-годишната Шайло и 12-годишните близнаци Вивиан и Нокс.

С предварително решение Брад получи съвместно попечителство преди два месеца. Анджелина обаче категорично не е съгласна с този изход на делото. Тя кандидатства за еднолично попечителство още през 2016 г.

 

Обвинението на Брад беше повдигнато от адвоката му Теодор Бутрус по време на редовно съдебно заседание миналия петък. По-рано адвокатът на Анджелина, Робърт Олсън, лобира за отстраняването на частния съдия Джон Оудъркърк от делото с мотива, че съдията не е безпристрастен (по-специално Джоли подаде документи, които съдия Оудъркърк не зачете, те казаха, че той е в професионални отношения с един от адвокатите на Брад през август 2020 г.).
В предишни съдебни документи Джоли твърди, че съдията ѝ е отказал „справедлив процес, като неправомерно е изключил нейните доказателства, свързани със здравето, безопасността и благосъстоянието на децата, както и доказателства, критични за нейния аргумент“.

Адвокатът на Брад Пит е сигурен, че актрисата просто иска да мине време, за да изчака децата си да навършат пълнолетие. В този случай няма да е необходимо да споделят попечителството. Запознати съобщават, че Пит е изключително разстроен от това поведение на бившата си съпруга.

Брад и Анджелина се ожениха законно през 2014 г. и се разделиха през 2016 г. Двойката се срещна по време на работата по екшън филма „Мистър и мисис Смит“. Романът им започна на фона на раздялата на Брад с бившата му съпруга Дженифър Анистън. Преди това Анджелина е била омъжена за Джони Лий Милър (1996-1999) и Били Боб Торнтън (2000-2003).

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари