IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ирина Шейк разстроена от новината за раздялата с Кание Уест?

21 юли 2021 08 30

Какво има между двамата...

Снимка: БГНЕС

В началото на юни имаше слухове за появата на нова романтична двойка сред звездите, а именно свързаха Ирина Шейк и Кание Уест.
Факт е, че двамата многократно са виждани заедно. Освен това източници заявиха, че рапърът прави всичко възможно, за да направи така, че местоположението на модела и неговото да съвпаднат.

Двамата бяха уловени заедно от папараци, но всъщност медиите заговориха, че между двамата или нищо не е имало, или е приключило бързо.
Повод за това бе пътуването на рапъра до Париж, но без моделката.

Твърди се, че Шейк е отказала да отиде с музиканта. Но според запознати това не е точно така. „Ирина е толкова разстроена, че лъжат за нея и Кание“, каза източник пред People.

Сега се появи и друга информация. Според TMZ, Кание и Шейк все още се срещат и са в доста близки отношения. Източници, близки до двойката, казват, че наскоро са били забелязани заедно в Сан Франциско. Наричат ги влюбени и споделят, че двамата са прекарали чудесна вечеря в модерния ресторант Mourad. Кое е истина, скоро ще стане ясно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари